onsdag 13 maj 2009

Ur led är tidenKlockan tickar och dagarna går väldigt fort nu. När det nu börjar närma sig känns det som om tiden faktiskt går lite extra fort och ibland händer det att paniken kliar lite under skinnet ;)

Butiken kommer att ligga på Torggatan 1 i Linköping :) Och vi slår upp portarna den 30 Maj.

Mitt i allt arbete och panik är jag i alla fall glad att jag inte dog den utdragna, långsamma och plågsamma spackeldöden som jag befarade. Spackel och jag är inte bästisar om jag säger så, ganska långt ifrån bästisar faktiskt. Jag är mycket bättre kompis med andra mycket roligare saker så som kofot, slipmaskin, penslar och roller. Nu är det i alla fall färdigspacklat och jag hoppas att jag slipper ägna mig åt den sysslan på mycket mycket länge nu ;)
l
l

I helgen har vi tapetserat med renoveringstapet. Det var inte heller det roligast som finns. Tapeten är nämligen av glasfiber.... inte så skönt på armarna... rätt så stickigt kan jag avslöja. Ska ni någon gång ägna er åt denna fantastiska syssla kan jag varmt rekommendera att ni använder en långärmad tröja eller ännu bättre, delegerar arbetet till någon annan ;)

Nu ska jag sitta i soffan en stund och ladda för nästa insats som blir golvet :)

Ha en skön kväll

Kram Karin

11 kommentarer:

 1. Det kommer att bli såååå fint karin =)!!!!
  Om jag har vägarna förbi ska jag definitivt kika in!!

  Lycka till!

  Kram Erika

  SvaraRadera
 2. Oj så spännande nu när det börjar närma sig! Och jag hoppas verkligen att jag har vägarna förbi snart så jag får se dig och butiken IRL! =) Lycka till!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 3. Förstår att du sliter nu och ja, dagarna går fortare än fort när man har en deadline att hålla. Jätteglad är jag för din skull. Vi jobbar på som vanligt vi och just nu är det en hel del trädgård som uppfyller vår fritid. Längtar såååå till lite längre ledighet nästa helg kan jag säga. Väntar med spänning på mer bilder. Håller tummarna för dig! /Kramar i massor! Eva-Mai

  SvaraRadera
 4. ;-)

  Är säker på att det kommer vara mödan värt i slutändan *såklart*

  Må gott

  SvaraRadera
 5. Tjohooo, vad kul (och vilken tur för oss att du inte dog spackeldöden)!!!

  Lycka till Karin!!
  kram kram
  Susanne

  SvaraRadera
 6. Hej Karin!

  Här har du en till som känner sig oerhört nervös vi öppnar vår butik någon vecka efter dig. Så jag förstår precis hur du känner.

  Vilken fin lokal du hittat. Vilket jobb du gjort! Här arbetas det dygnets alla timmar känns det som.

  Vad kul att följa dig! vi kankse kan stötta varandra lite på vägen.

  Lycka till!

  Kram Helen

  SvaraRadera
 7. Slit inte ut dig nu innan butiken kommer igång, spara lite krafter. Du är inte ensam om att inte komma överens med spackel, är det tråkigaste som finns. Nilla

  SvaraRadera
 8. Härligt att få se hur arbete går. hoppas ni hinner vila lite också/linnea-maria

  SvaraRadera
 9. jag är på semester när du kör i gång med butiken så jag får väl säga redan nu
  KÖR SÅ DET RYKER

  kramen

  SvaraRadera
 10. Åh vad fint det kommer att bli! Vilket jobb - vilken energi ni har! Gud så kul när det börjar hända saker. Jag håller tummarna för er och så fort jag har vägarna förbi Linköping kommer jag såklart att stanna o hälsa på :)

  Har pluggat i Linköping i 3 veckor minsann :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 11. Hej på dej!
  Ser verkligen fram emot att din butik ska öppna(Ihop med en del jobbarkompisar) vi kommer garanterat att besöka dej många gånger.Lycka till!
  Kram Petra

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin