fredag 12 juni 2009

Fotograf?

Hej på er alla rymdpraliner!


Idag har jag försökt mig på att fotografera lite i butiken. Det är inte alls så lätt som man tror eftersom det blir ganska tråkiga skuggor av alla fantastiska spotlights. Det är så härligt ljust och fint här inne och jag tror alltid att det är en baggis att få till ett bra foto. Men jag säger bara det, det finns en anledning till att somliga arbetar som fotografer och vi andra jobbar med annat ;) En liten, liten del i problemet kan ju kanske, eventuellt vara valet av kamera för det kan ju knappast vara fel på den som står bakom kameran.. eller vänta..., just ja, jag jobbar ju med annat... så var det ju ;)


Här är i alla fall två stolar som jag har knåpat färdigt :) Jag har klätt dom med oblekt linne. Jag tycker att det är så vackert ihop med vitt,.. och svart med för den delen ;)


Jättefina ihop med det svarta slagbordet
Dom här gamla stolarna med rosmönster är så otroligt fina och jag skulle jättegärna vilja ha dom hemma men jag tror inte alls att jag skulle bli så poppis om jag kom dragandes med flera stolar än dom.. typ 100 vi redan har, eller vad tror ni ;)

Ha nu en skön helg och sköt om er! Hoppas att ni får se lite sol i helgen för idag visar sig sommaren verkligen inte från sin bästa sida!

Kram Karin

11 kommentarer:

 1. Så fina stolar du fått till! Tycker du har fotat jättefint!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag tycker det ser jättefint! Läcker kombination med stolarna och det svarta!
  Ha en trevlig helg!
  Annika

  SvaraRadera
 3. Tycker du har fotat riktigt bra. Stolarna var jättefina, passar perfekt till det svarta bordet.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Såååå fina!!! Önskar att jag kunde knåpa ihop ett par stolar sådär ;)

  Kram Kram

  SvaraRadera
 5. Ser fint ut Karin, får titta in till dig någon dag.

  Kram Anne Kennås ( går hos Åsa....)

  Kram Anne

  SvaraRadera
 6. Ååå, karin!! hjälp vad fint, jag skulle nog bli tokig i din butik :-) men jag vågar mig in ändå tror jag, nästa gång vi passerar ditt ställe!

  Stor kram
  Susanne

  SvaraRadera
 7. Men ojojoj himmel o pannkaka här har man inte alls hängt med... Du har ju gått o öppnat butik :-D!! Stort grattis!!! Den ser verkligen helt underbart fin ut, vad otroligt duktig du är!! Ja då vet man vart man ska åka då när man besöker Linköping :-). Ha det gott o fortsatt lycka till med affärerna! Kram, Anette

  SvaraRadera
 8. Så fint. Du har säkert fått frågan förut men den text man ser i bakgrunden på byrån - har DU målat med pensel och vilken färg använder du? Hur gör du när Du skriver texten (på fri hand är det väl knappast?) Tacksam om Du orkar svara.

  SvaraRadera
 9. Hej Anonym!
  Jo det är jag som har målat och jag målar allt med pensel bara olika såna ;) Ibland använder jag schabloner ibland stämplar, ibland kalkerar jag och ibland skriver jag faktiskt på fri hand! Färgen jag använder är lite olika beroende på vad jag ska göra.
  / Karin

  SvaraRadera
 10. Åååå aå fin stolarna blev!!!
  kram
  ninni

  SvaraRadera
 11. Åhh, vilka fina stolar men hur är dom att sitta på egentligen? Är ju inte mycket till ryggstöd och känns blomman knölig på ryggen eller?? Skulle gärna ha ett gäng sådana runt matbordet bara dom är okej att sitta en hel middag. Din butik ser "farlig" ut mycket vill ha där :)
  /Carina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin