måndag 1 juni 2009

Luft var det här

Hej på er där ute!

Tack för alla ivriga grattisönskningar och hejjarop. Det har varit några intensiva veckor fram till öppningen och nu är det bara resten kvar och det känns oerhört roligt och spännande :) Hemma har det börjat återgå till det normala, om man nu kan säga så ;) Möbelberget börjar så smått minska i omfång. Helt plötsligt är lägenheten så.. så... luftig

Johanna kom hem en dag och utbrast:
-Mamma! det är så mycket... plats här nu..

Vet ni vad jag gjorde igår... inte många knop ;) Jag stod ute i stugan under äppelträden i det vackra vädret och drog några drag med penseln på några alster. Jag rotade runt i bodarna och lyckades skrämma fram några roliga saker.
En möbel som jag har gjort färdig är ett gammalt skrivbord med tre lådor.
Jag textade lite på skivan....
... skrev några små siffror i lådorna så att det blir en liten överraskning när man drar ut dom
Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på ett avsnitt av Seinfeld och dricka lite te
Hoppas ni får en skön vecka med lite mer sol!
Kram Karin

11 kommentarer:

 1. GRattis till er fina butik! Hoppas att jag får tillfälle att stanna till, åker förbi Linköping minst en gång om året då vi far till huvudstaden för besök hos släkten....Jag hade helt missat att du gått och blivit med butik, bloggvärlden har fått stå åt sidan nu när vi blivit en till i familjen....man vill bara att tiden ska stå stilla så man får mysa hela dagarna!

  ha det gott och lycka till! Kram!

  Sara, Under en vind

  SvaraRadera
 2. Halloj !!
  Åhhh vad fint, vilka underbara saker du har i butiken !!
  Fota mera, hela butiken vill vi se...
  ha det gott och än en gång Lycka till med allt..
  Kraam Anette

  SvaraRadera
 3. Hej Karin!
  Vilken underbar butik!!!Ljuvliga saker.Du har nog hittat rätt i livet tror jag!
  Tusen LYCKA TILL!!
  Kram från Anne-Lie
  artur&gerda

  SvaraRadera
 4. Hej Frosy-girl. Ha, vitsigt va. Suck. Sitter här på jobbet och längtar någon annanstans. Kikar lite och ser ett nytt inlägg. Superfint verkar du fått det. Du e ju så himla duktig att hålla på med möbler. Väl värd en slapparstun med en goooood kopp thé. Håller med Lantlivs Annette. Mer bilder. Håll oss inte på halser.
  Njut nu lite för mig med så skall jag bita i det sura äpplet och skriva lite mer protokoll. Blääääää!
  =(
  Kramar Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Grattis Karin!!

  Så underbart med att få jobba med det som är en stora intresse!!

  Jag kommer snart in och tittar till i butiken!
  För min del kan vi inte få nog av denna typen av butiker i Linköping!!

  Stort Grattis och massor av lycka till!!

  Kram
  Willewira

  SvaraRadera
 6. Grattis karin! Så spännande att det är igång på alllvar nu! Ser hur fint ut som helst.. Skrivbordet var superfint.. Får man fråga, textar du på frihand? Eller använder du dig av schabloner? Skulle gärna vilja men är så osäker på hur jag ska göra.
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 7. Det verkar supermysigt i butiken Karin...vi vill se mera!!
  snygga tolixpallar!
  kraam

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig ide att måla i lådorna. Lycka till med butiken nu. Nilla

  SvaraRadera
 9. Helt underbart ser din butik ut att vara.Jag vet precis hur mycket tid man lägger ned för att få det perfekt.Var stolt över dig och allt jobb du har lagt ned!
  Kramar C

  SvaraRadera
 10. Så mycket fint du har pysslat med. Ha en bra dag!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 11. Vilken fin butik du öppnat.
  Jag säger lycka till!
  Visa mer bilder är du snäll, det är sååå spännande att se.
  Haregott!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin