måndag 15 juni 2009

Snabba ryck

Tänk att det blev måndag så snabbt igen efter helgen :) Man hann knappt svälja fredagsfikat innan det var dags för måndagsfika ;) Och nästa gång det blir dags för helgfika så är det på självaste midsommarafton! Jösses vad tiden går fort.

Jag håller på med ett köks/matrumsprojekt hemma.... igen eller fortfarande, jag vet inte riktigt... det blir visst aldrig riktigt färdigt, projektkvarnarna mal väldigt långsamt.. och om och om igen. När man pustar ut och tror att det är färdigt så börjas det på ny kula ;)
- Du Lasse... jag tänkte så här....
- Mmmhm... *suckar lite resignerat*.. hur tänkte du....

Den här kompletteringen eller förbättringen, som jag gärna kallar det, inbegriper ett fönster.... igen ;) Den här gången är det dock ett mycket enkelt och okomplicerat projekt till Lasses ohöljda och något förvånade förtjusning.Jag passade på att prova lite nytt när jag ändå höll på att ändra och göra om och om och om... ;) och dom här fina kuddarna från Jeanne d´Arc living passade jättebra i soffan. Jag parade ihop dom med en del andra, lite mer hemmagjorda kuddar ;) Jag tycker att linne blir så fint när det blir lite skrynkligt och skruttigt. Kuddarna (inte dom mer hemmagjorda då) ;) finns i butiken.Här i soffan kan man sitta med kaffekoppen och kika på allt som händer utanför fönstret....
.... vi har nämligen ett vägarbete precis utanför vår lägenhet och det här är vad vi vaknar till varje morgon kl 6.45 det är tur att man är tämligen morgonpigg ;)

Ha nu en jätteskön vecka!

Kram Karin

9 kommentarer:

 1. hejsan! håller fullständigt med om att det är svårt att ta kort i butiken, det är svårt att få till det fast man har en massa prylar.Oh
  visst är det fantastiskt med fönster. kram maria

  SvaraRadera
 2. Hej Karin!

  Så länge sedan jag tittade in hos dig! Överhuvudtaget var det länge sedan jag surfade runt i vår del av bloggosfären. Jag lyfter verkligen på hatten för dig! Jäklar vad du är och har varit duktig. Jag är djupt imponerad. Jag hoppas verkligen att allt går så som du hoppas, att kunderna strömmar in med feta börsar och att målararmen orkar med allt du hittar på! Jag har suttit länge och läst i kapp och känner mig genuint glad för din skull :)

  Bra jobbat modiga du!

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 3. Härliga kuddar i soffan. Är ju skönare att vakna upp till fågelkvitter :-) Ha en bra vecka du med.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Ja men du, fatta att det är midsommar på fredag ?????? Vadå mid....sommar? 5 grader varmt på morgonen, nordanvind och fortfarande regnskurar efter helgens totala kranöppning från himlen.!! Faktistk så hade någon tänt en lampa för en kort liten stund på himlen nu i kväll. På fjället snöade det i morse!!! Hur kul är det. Dräkterna skall egentligen på till fredagen men om regnet står som spö i backen får de allt hänga kvar i garderoben.
  Jag har som kommit av mig ganska mycket i sommar pysslet, får väl ta igen det när värmen kommer. Har haft ganska mycket annat för mig bla. besökt en studenska i Karlstad samt en massa annat som du får höra om en annan gång men det har med en 14 år lång historia att göra!!!=). Tjingeling!
  Förresten så ser butiken jättefin ut och jag hoppas att det kan bli ett besök där under sommaren. Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Det måste varit jättelänge sedan jag var inne på din blogg för nu har du startat butik!
  Så vackert det ser ut!

  Blir inspirerad och imponerad!

  Och så skriver du så härligt!

  Bra jobbat!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 6. du har så fint ,och så fina kuddar
  kramis

  SvaraRadera
 7. Om jag hade behövt sitta upp 6.45 så hade jag gärna suttit där med en kopp kaffe och gluttat på vägarbetarna, eller de kanske går på lunch vid den tiden, hua...
  Kuddarna är så läckra!!
  Ha en trevlig midsommar Karin!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Kikar bara in för att hälsa Trevlig Midsommar. Hoppas ni får bättre väder än vad vi här hemma har. Vill vädrets makter så kanske vi kan klara oss från regn så vi kan ha dräkten på under "majstångsresningen". Den som lever får se!
  Ha det så bra!/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin