onsdag 3 juni 2009

Svart som natten

Hej på er allihopa!
Jag börjar känna mig en aning ledbruten. Mina fötter är vana att sitta hela dagarna och arbeta, alltså inte arbeta alls med andra ord ;) och nu får dom stå och gå från morgon till kväll, vilket har resulterat i ett par något ömmande fötter ;) Armarna har fått sina fiskar varma också. Jag skulle lyfta en tung spegel i fredags natt när jag hade lite bråttom för att jag skulle få komma hem någon gång. Den stod lite bakom några kartonger och för att slippa flytta på kartongerna skulle jag liksom lyfta den över, med rak arm, rakt upp.... gissa om det gick bra... inte alls! Jag lyckades sträcka till någon liten obefintlig muskel så nu får jag lyfta allt med vänster hand, lite besvärligt men så går det när man leker stålmannen och inte har någonting att backa upp det med ;) Kanske man skulle besöka gymmet någon gång ibland ;)
l
Det har hänt lite svarta saker här :) Alla är jätteförvånade och tonåringarna står brevid varandra och ser ut som små fågelholkar. Hur gick det här till.... svart... hallå, vart tog våran Mamma vägen..? Ett litet sött slagbord med svarvade ben som fick den äran att bli den första svarta möbeln :) Vi får se om det blir fler ;)
Ha en skön vecka och hoppas solen lyser lite på er för det gör den inte på mig ;)
Kram Karin

15 kommentarer:

 1. Åh så vackert bordet blev... Det är verkligen så fint med svart emellanåt... Älskar verkligen när några saker får vara kontraster... Så duktig du är... och hoppas att den ömmande muskeln snart lugnar ned sig...

  Många kramar
  Elin

  SvaraRadera
 2. Vilket ställe du har öppnat Karin!!!! Riktigt imponerad är jag!

  Och bordet blev helt underbart snyggt med den svarta färgen!

  Kramen Erika

  SvaraRadera
 3. Helt enkelt underbart... jag har ju en svart utemöbelsperiod... så jag uppskattar verkligen bordet... Ursnyggt med texten... Du e duktig du... ser ut som maskinlackat, kramar Jeanette

  SvaraRadera
 4. Hej Karin!

  Grattis till en underbar butik!
  Det svarta bordet var det snyggaste jag sett på länge, det kommer bli sålt snabbt.

  Din skyltning var också så stilrent.

  Synd att jag har långt till Linköping, annars hade jag varit en stammis;-)

  Ha en bra dag! Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Nej men Karin Krut, vilket dövackert imponerande ställe du har öppnat!!! Så himla fina sting och bara man ser fr utsifdan, vilken snygg skyltning! Vackert svart bord, självklart måste det vara lite kontraster! Linköping, där är min kompis ofta så jag kanske beställer ngt med henne ngn gång! Va kul, jag säger GRATTIS och önskar dig stort LYCKA TILL med din vackra butik! Mari.

  SvaraRadera
 6. Men åå vad vackert bordet blev, verkligen helrätt i svart!

  kram Mia

  SvaraRadera
 7. Åh vilket fint bord!!

  Är så nyfiken på din affär!! Måste ta en tur till "storstan" snart;) //Åsa

  SvaraRadera
 8. Mycket snyggt blev bordet, det kommer att bli sålt.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 9. Men det är ju såå snyggt att varva svart och vitt!! Kram /linnea-maria

  SvaraRadera
 10. Vilken fin butik du öppnat! Lycka till med att komma igång. Det är snyggt med det svarta mot det vita - bordet var jättefint.

  ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 11. Hej, Karin!

  Jorå...svart kanske är snyggt. Måste bara vänja ögonen lite eftersom det är en tvärt-om-färg till vitt. Annars kan vi mötas hos Herr Grå, hihi.

  Säg inte att du också älskar Seinfeld? Jag kollar varje kväll och jag har fått en massa DVD-boxar av min man och son med Seinfeld. Precis min humor. Jag bara älskar karaktärerna.
  Finns det ingen Seinfeldklubb man kan gå med i månne?

  Hoppas du hade en trevlig nationaldag.

  Kram Inka

  SvaraRadera
 12. Grattis Karin till öppnandet!! Det ser så otroligt fint ut!!! Och du skriver ju så roligt...
  Det svarta bordet är bara så snyggt!! Det lär inte få stå där så länge...
  Lycka till nu och sälj inte allt innan jag hinner dit!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Trevlig idee!Allt ska nog inte vara vitt...det blir lätt lite utställningslokal istället för ett hem!Mycket snyggt bord....o en trevlig blogg!

  På återhörande!

  SvaraRadera
 14. Jag tycker svart bryter av så fint mot vitt! Bordet blev jättefint! Hoppas allt går bra med butiken.. förutom ömmande fötter och ledbrutna delar.. =)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 15. Tassade runt lite på din fina blogg..gillar det svarta bordet skarpt..ligger helt rätt i tiden!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin