måndag 8 juni 2009

Trum trum.... trum trum

Vad ska jag göra hemma nu då?..
....frågade jag en dag.

- Nu när jag inte har verkstad hemma längre utan kommer hem från jobbet och är... typ ledig..

- Jaa, du får väl göra såna där vanliga normala grejer som andras mammor gör, typ tvätta och städa och så... svarade min tonåring då

- Jaha.. du tänker så.. jaa.. joo.. det blir kanske bra...

Så nu för tiden är vår tvättkorg alltid tom.. eller kanske halvtom då, men absolut inte översvämmad med risk för att man ska bli begraven i en tvättlavin när man går förbi den ;) Städningen har väl inte riktigt kommit igång än för att jag kom liksom på att, nu när det ska bli ett hem här och inte ett möbellager, kan jag ju fixa matbordet så att det är snyggt och propert... ni vet, det blir ju så mycket roligare att städa och hålla snyggt då ;)
Jooo jag vet, det var ju bara ett år sen jag målade om det men nu har jag gjort några förbättringar ;) Det hade blivit lite skruttigt eftersom en tonåring av kvinnligt kön, inga namn nämnda ;) råkade repa av knalligt cerisrosa nagellack på bordet.. på två ställen! Och en vuxen person av manligt kön hade limmat med superlim på bordet ;)


Jag målade en schablon runt hela bordet och sen vaxade jag ytan tills svetten lackade ;) Lycka till den som försöker få något att fastna där nu hehehe.. Man kan åka skridskor på bordet nu och man får absolut inte ha för bråttom när man ska duka bordet, för då glider tallrikarna iväg, som värsta curlingbanan ;) Tjoho!! vinterolympiaden nästa!

Ha en superskön vecka nu, alla rymdpraliner där ute!

Kram Karin "den oförbätterlige"

12 kommentarer:

 1. Heej Karin =o)
  Vad roligt att du börjat få ett hem igen **fniss**

  Och kul att du börjat blogga mer igen!

  Kram Erika

  SvaraRadera
 2. Kul att odågorna vet vad en mamma är till för :) Bordet blev super, precis som det svarta! Kram, Tina

  SvaraRadera
 3. Först:LYCKA TILL MED BUTIKEN.
  Så fint bordet blev med texten runt om,och joo,man förstår precis hur du har det,målade vårat bord i vintras och här finnes också tonårsdotter som gillar naglack m,m och här finnes även det andra könet som nästan är värre på att kladda och söla (oavsett ålder).Ha en fin dag och kul att följa din blogg lite oftare nu.Kramisar Lotta

  SvaraRadera
 4. Bordet blev ju väldigt fint. Om det nu är lackat, kommer det att tåla mycket söl.
  Haregott!

  SvaraRadera
 5. Hej Karin!

  Ja tänk allt som händer när våra kära är oförsiktiga. T
  Men bordet blev ju bara snyggare nu...fniss.

  Är allt väl med dig annars?

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 6. Bordet blev ursnyggt!!!! Och "marängkudden" i soffan är inte heller så pjåkig. Tror det är samma mönster som jag har sett på ett täcke. Och som jag inte vet om jag vill ha eller inte vill ha. Så svårt att bestämma sig. Är ju inte helt gratis heller.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Gott att du inte bara tänker ägna dig åt städ och tvätt där hemma...
  Så fint bordet blev!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Jaa du, det kan jag lova **fniss**

  Hoppas att det var ok att jag länkade till dig?!!

  Kram Kram

  SvaraRadera
 9. Så snyggt bordet blev!!!
  Och jag gillade verkligen det svarta också...målade ju själv ett svart väggskåp för ett tag sedan med ett vitt monogram på!
  kram på dig!

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag har tre korgar med ostruken, ovikt tvätt. Varmt välkommen ;-)! Förstår inte att det kan bli så mycket på två personer... Fast det är klart, familjen består ju av några håriga varianter också ;-)... Bordet blev skitsnyggt! Vad duktig du är.
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 11. Hejsan! jag brukar glida in här hos dig ibland(utan ett vaxat bord) och gillar dina inlägg mycket. Dina målade objekt är ju också helt underbara, och butiken verkar vara en riktig pärla. En liten undring bara, varför vaxa nånting som du kanske snart ska måla om igen(?), blir det inte ett mindre helsike att få färgen att fästa sedan?
  Hälsningar från en annan utflyttad dalkulla/ Marie-Louise

  SvaraRadera
 12. Tvätta, städa, laga mat... det tar ju aldrig slut, man behöver verkligen lite roliga småprojekt att ta tag i. Ditt bord blev jättesnyggt, undrar om min pensel ska få komma fram idag, har inte bestämt mig än...
  Kram Paula

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin