torsdag 9 juli 2009

Flitiga Lisa

Hej på er alla cyberpraliner!Hur har ni det så här mitt i sommaren i det härliga svenska sommarvädret ;) Här håller vi på att flyta bort tillsammans med allt regn och hagel. Nåja man kanske hinner göra lite mer inne och hemma nu, när det inte är så härligt uteväder, som att blogga till exempel... jaha, ni trodde att jag menade att städa och tvätta.. neee.. ;)Den här veckan gick jag ut hårt med målsättningen att jag skulle vara en riktigt flitig och duktig bloggerska och hinna göra fler än bara ett endaste ensamt inlägg :) Men hur mycket jag än skyndade mig så blev det visst fredag igen :) Det är så mycket att göra hela dagarna och alla kunderna är så otroligt trevliga och en del blir kvar för en liten pratstund, det är verkligen ett härligt utbyte och det känns inte alls tråkigt att vara ensam i butiken :) Inte nog med det så har vi i dagarna installerat något så fantastiskt som framtidens tv... det ni! Så nu en vecka framåt så har vi alla.... och då menar jag alla kanalerna.Vi kan alltså se på tv från världens alla hörn. Nu tror ni förstås att vi har fullt upp med att titta på alla roliga och spännande tv-program som sänds på kvällarna.... men se det gör vi inte. Det är så många kanaler att hålla reda på så att vi missar alla bra program som vi brukar se för det tar sån tid att gå igenom allt, så när vi är färdiga så är det där braiga programmet också färdigt ;) Det enda vi verkar titta på hela tiden är programguiden fram och tillbaka ;)


- Ska vi se det här... eller ska vi se det här.... vad vill du se... vill du se något annat... eller kan vi titta på det här... kanske det här... fast på den här kanalen är det något annat.... vad vill du se... kan vi se det här och sen det där eller...???


Man är lyckligt lottad när man inte har större problem än så ;)


Jag har fått önskemål om fler butiksbilder så här kommer lite saker som finns just nu :) I morgon kan det se annorlunda ut :)


En fin liten nätt skrivbyrå med sju smålådor innanför klaffen och en antik pianopall med originalfärgen kvar,


En liten träsoffa och ett pelarbordAntik byrå med fyra stora lådor som rymmer många roliga saker, ett par sifoner och blomkransar i gips som är jättefina


Några hängare som jag har knåpat ihop. Dom finns med texten Gäster också

Lite smått och gott :)


En annan korg med gipskransar i


Det svarta bordet har fått flytta till ett annat hörn :) Här med den stora härliga sjuarmade ljusstaken i järn från Jeanne d´Arc, det finns bara en kvar. Den blev jättepopulär och den försvann nästan på en gång :) Den är otroligt fin!
På söndag är det auktionsdag så nästa vecka ser det alldeles säkert annorlunda ut i butiken :) En del saker säljer väldigt snabbt så det fylls på och byts ut hela tiden.
Nu ska jag återgå till tvguiden ;)
Ha en jätteskön helg
Kram Karin

5 kommentarer:

 1. Tjenixen på dig Karin!

  Vad roligt att höra att du trivs med ditt "nya" liv som butiksägare! Tror säkert att det passar dig som hand i handske och så får du ju snacka med kunderna en lagom stund i stället för över en hel nagelfix!

  Imorrn bitti ger jag mig av mot Dalarna och auktionsveckan i Gagnef, ska bli ett äventyr!

  Ha det fint nu och hoppas att regn och rusk håller sig borta under resten av sommaren!

  Lena

  SvaraRadera
 2. Å Karin, så himla fint det är i din butik!!!! Jag får ta och åka dit någon gång när jag får tid! Vi bor ju "bara" 12 mil från Linköping så kan man motivera det med att man ska hitta något fint och snyggt så är det helt acceptabelt... ;-)

  Ha det så bra och titta inte så ögonen blir fyrkantiga! Vi hade ett erbjudande förra sommaren att se alla viasatkanalerna för samma pris som vårt vanliga abonnemang, men tror du vi utnyttjade det eller... nej, vi såg väl kanske högst 1-2 program extra per vecka. Men då är det nästan roligare att måla något vitt än att se en halvtaskig film!

  Kram Kristin

  SvaraRadera
 3. Förstår att veckan går fort i denna vackra miljö!! Och att ha koll på världens alla tv-kanaler tar ju också en stund...
  Ha det så lyckat på auktionen idag!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej Karin!

  Så kul att läsa att det går bra med affären din!! Jag tycker du är häftig och modig dsom har gjort det som vi andra bara drömmer om...

  Sköt om dig.

  Anna

  SvaraRadera
 5. Tassade runt lite på din blogg*L*

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin