torsdag 16 juli 2009

Morgongympa

HaHa! Jag hann :)

Idag är det bara torsdag och jag sitter här med mitt kaffe och vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag hann före fredagen i alla fall ;)

Har ni det bra ute i landet? Det är ju väldigt skönt att vi har lite varmt i alla fall och att det inte regnar oavbrutet ;) man får vara glad för det lilla! Vi har dock en ganska varm lägenhet eftersom vi bor ovanpå tvättstugan. På vintern är det jätteskönt och ibland känns det som om vi har golvvärme i hallen och badrummet... najs :) Men så här på sommaren i den kvava värmen som vi har just nu så är det väl inte nummer ett på önskelistan om jag säger så ;) speciellt inte när man ska sova.... nu sover vi ju inte i hallen och inte heller i badrummet för den delen men värmen har ju en tendens att sprida sig, vilket vi är synnerligen tacksamma för på vintern ;)

En sak som vi är tacksamma för så här på sommaren, och i synnerhet den här sommaren är det stora vägarbetet utanför lägenheten. Arbetet innebär nämligen att vägen är avstängd :) Vi bor på första våningen som ligger en trappa upp ovanför tvättstugan ni vet ;) och vi har sovrummet mot en mycket vältrafikerad genomfartsled här i stan. Ni som bor här i stan och ska åka bil från ena sidan till andra sidan vet vilken väg jag pratar om.. eller hur ..hehehe.. mmm.. mycket besvärligt ;)


Nu kan vi helt plötsligt ha fönstret öppet på natten, det är vi mycket tacksamma för men man får ganska brutala uppvaknanden kl 6.45 på morgonen när grävmaskinerna kör förbi, eftersom dom kör på cykelbanan som är en meter från huset... tjoho man flyger upp ur sängen och kastar sig över golvet som en målvakt för att dra igen fönstret.. jaha då är man vaken då, och har man tur så hinner man parera så att man slipper landa på golvet i en yrvaken sprattlande hög ;) Varje morgon kikar Lasse på mig och kan inte för sitt liv begripa varför jag har börjat med en så avancerad morgongymnastik helt plötsligt ;)


Här står ett av söndagens auktionsfynd
ett antikt litet sybord som är jättefint, jag fick kriga en stund innan jag avgick som segrare i striden. Den som bjöd emot var lite envis men jag var envisare ;) Flera andra jättefina saker står i verkstaden för en slutjustering och kommer snart in till butiken :)

Som ni kanske har märkt så har jag inte varit så flitig i era kommentarsfält. Det är ganska mycket att göra nu och som dom flesta av er anda så vill man ju ta vara på dom små sommarglimtarna :) Jag kikar dock in till er med jämna mellanrum och läser alltid era kommentarer här på min blogg.. flera gånger. Jag ska snart ta mig tid och lämna små avtryck hos er alla! :)

Ha det så gott i sommarvärmen

Kram Karin

3 kommentarer:

 1. Hej Karin! Så härligt med morgongympa! ;) Jag skulle behöva något liknande för att vakna på morgonen! =) Jättefint bord du fyndat, tur att du var mer envis..
  Trevlig helg!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Hahaha... vad vältränad du blir nu då!
  Envishet lönar sig! Var bordet vitt när du köpte det eller har du målat det tro? Så fint!!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hallojsan pinglan!
  Har full förståelse för att du gick segrande ur den striden på auktionen.
  Här har det hänt grejer och jag skulle ju ringa dig men det har jag inte haft tid till så det blir i kommande vecka jag slår en plingel.
  Mycket jobb har det varit men ack såååååå kul.
  Sen har vi förståss hunnit med en sväng till Malung och dansat till våra rikshjältar LarzKristerz också och naturligtvis hunnit säja hej,hej och kram, kram till herr Bälter som for förbi i flygande fläng. Frank träffade på fru Bälter som hastigast också.
  Hoppas allt är bra i den återkommande sommarvärmen.
  Idag skulle vi ta oss en tur med båten för att hämta sonen på andra sidan sjön.....vi kom halvägs sen var det att ringa efter bogsering tillbaka till hemmahamnen, surt! Nån skit sak i motorn pajade och har vi otur ingen mer båt tur denna sommar. Nå väl, nu skall jag ur i sommarvärmen och njuta av min semester. Kram!/ Eva-Mari

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin