lördag 4 juli 2009

Oj oj oj..

Så fort tiden går :) Men det måste väl betyda att man har roligt... så roligt så att tiden rusar åstad utan att man riktigt hinner med. Nå, då är det tur att man får åka på lite berikande utflykter och ladda batterierna lite :) Nu tror ni förstås att jag har släpat iväg den stackars Lasse på någon fantastisk utflykt igen, land och rike runt i jakten på det senaste fyndet... men se det är inte sant ;) Den här gången var det Lasses tur att åka och fynda och jag följde gladeligen med.


Jag tycker nämligen om att åka bil, särskilt när man har förmånen att få sitta brevid. Det är vilsamt och man kan titta på allt vackert och spännande och prata massor, eller inget alls. Den här gången ställdes kosan till Mariestad som senare visade sig bli Kinnekulle innan vi var framme :) Det är tur att jag är en sån förnämlig kartläsare. Väl där skulle vi hämta en betongmoppe! Alltså inte en moppe gjord i betong utan en sådan som man kör cement i. Joo en sån är väldigt bra att ha säger Lasse och jag håller med eftersom jag får åka på uflykt ;) Allt är ett givande och tagande, jag samlar på mina grejer och Lasse samlar på sina och alla hamnar dom på samma ställe ;) Nåja.. det kanske är en sanning med modifikation, det lär dröja innan ni får se en cementmoppe i butiken ;) men mycket hamnar ute i stugan i bodar och gömmor.Något man däremot ganska frekvent får se i butiken är möbler i rokoko-stil, vilket är något utav det vackraste jag vet :) Stolen är inte färdig än men jag ville liksom bara kolla lite ;) Den är så otroligt fin! Mycket pillig att måla utan att få rinningar.


En skylt som jag textat som hamnat så vackert i bakom en murgröna.

Ab imo pectore - Av hela mitt hjärta.

Nu ska jag av hela mitt hjärta sätta mig på balkongen och äta lite haloumi, tzatziki och oliver och dricka en och annan kall immig öl och sen ska jag nog av hela mitt hjärta klämma i mig lite chips som är så salt och gott och absolut nödvändigt i den här värmen ;)

Ha en skön helg

Kram Karin

6 kommentarer:

 1. KLart man ska ha en betongmoppe?? :-)
  Härliga möbler i butiken, visst behöver man lite salt i denna värme.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 2. Tänk, ibland fattar jag inte karlarnas "bra att ha"-grejor????....förräns JAG vill ha nått gjort i trädgården eller kanske nått tillverkat!!! OK, får väl medge att den var bra att ha då!!
  Slår en liten kik in på vissa bloggar innan jag stupar i säng efter ytterligare en dag i trädgården. Här kör vi järnet nu.....varför??? Det visar sig senare =)
  Hörru, Krutirutan ringer dig någon dag....är du mobilanvändare under sommaren eller???
  Nu är det kära rödvinet slut i glaset så nu vänar bingen till ytterligare en jobbardag i morgon. Ha en trevlig stund på balkongen och hälsa Lasseman!/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Nämen Karin, då var du ju i mina trakter på utflykt! Den stolen var helt ljuvlig! Älskar också rokokostolar-gärna målade i vitt. Nu har vi köpt hus och fått med en hel sittgrupp med stolar, bord, fåtöljer och soffa i rokoko.. men jag undrar om jag vågar måla dem...
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 4. Aha... det kanske är SÅ den manliga delen av äktenskapet ser på alla saker man släpar hem... gamla stolar eller betongmoppe är kanske lika underligt men man ger och tar och är glad för alla utflykter...
  Fast stolar, även de omålade är ju så mycket finare, det måste ju alla hålla med om!
  Kram och hoppas det blir många utflykter i sommar!

  SvaraRadera
 5. Så flott blogg du har! Det er første gangen jeg titter inn her hos deg, og her var det mye vakkert å se!Jeg liker også, som deg, å gå på loppemarked og bruktbutikker osv for å finne noe gammelt, noe å få til å passe inn ved feks. måle det osv. Har en hytte som er møblert med slike ting :-)
  Kikker innom deg senere :-)
  Ha en fin ettermiddag.

  Klem fra Solveig

  SvaraRadera
 6. Vilken helt underbar stol!!!! Vill så gärna ha sådana men jag får nöja mig med mina ärvda pinnstolar som benen ramlar ihop på ett tag till :)..det är farligt att besöka mig.
  /linnea-maria

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin