onsdag 16 september 2009

Dubbelt upp

Hej på er alla cybergodingar!Tack för alla kommentarer och mail! Det känns skönt att veta att ni bryr er om :) Jag kan lugna er med att bloggen kommer att leva kvar i allra hösta grad och kanske lite mer än förut.Jag har nämligen gjort en till blogg där jag kommer att lägga ut lite smått och gott till försäljning och den heter Nästgårds, quelle surprise! ;) och jag har lagt in en länk till höger bland gadgets... arna. Titta under rubriken "Behöver du något nytt till hemmet" Kika gärna in där!Just nu har jag fullt upp med att röja ur butiken och nu återstår det stora problemet var man ska göra av alla grejer ;) Överfullheten hotar numera alla bodar igen och vi bär ut allting och bär in det igen, allt för att lösgöra några extra centimeter i jakten på utrymme. Än så länge går det bra och man kan till och med gå in i boden men det kan hända att jag gjorde en liten räd på blocket häromdagen och när jag kom hem med mina inhämtade skatter så visade det sig att det nog inte var min allra bästa idé hittils ;) Som ni ser är det status quo på mina infall! Ingen risk att jag blir sysslolös, men väl arbetslös och utrymmeslös ;)


Så vad gör man nu när man står utan arbete? Jag har funderat på att bli hemmafru.... Lasse tyckte inte alls att det är någon karriär att satsa på för mig. Mitt poängkort när det gäller husliga sysslor är väl ingen litterär njutning att läsa precis ;) Jag slår ju mest sönder alla hushållsapparater och tvättberget antar ibland hisnande proportioner allt medan garderober och skåp ekar mer och mer tomma. Mina obefintliga talanger när det gäller att trolla fram fantastiska bakverk ska vi inte ens tala om ;) Det måste nog vara så att jag vinner på min kärleksfulla, härliga personlighet, annars ligger jag nog rätt risigt till ;) Imorgon bär det av norrut till Älvdalen för lite välbehövlig vila både för mig och för Lasse,... som ska stanna hemma ;)
.


En sak som jag tycks lyckas med i alla fall är mina pelargoner :) Dom blommar fortfarande för fullt och det känns lite tråkigt att börja fundera på att ställa undan dom.

Nu ska jag gå och kolla om vi har några rena kläder att packa, annars reser vi lätt! ;)

Ha en skön kväll

Kram Karin

8 kommentarer:

 1. jag hittar ingen länk? kan du inte lägga ind en i ett blogg inlägg*?+??

  SvaraRadera
 2. skönt att läsa att du är på topp..ha en skön semester// Marie

  SvaraRadera
 3. Hej Anonym! Titta under rubriken "Behöver du något nytt till hemmet" Klicka på den bilden så kommer du dit!
  Ha en skön kväll
  Karin

  SvaraRadera
 4. Så härligt att du fortsätter och med en härlig blogg till, det måste jag kika på med en gång! Ha det så gott i Älvdalen!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 5. SÅ kul!! Då kan man nästan säga att det är öppet igen... härligt!!
  Ha en trevlig resa, med eller utan kläder...!
  Ojdå.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jamen okej, lycka till då! Ovh vila upp ordentligt i Älvdalen...

  SvaraRadera
 7. Hej Karin!!!
  Åh det var kul att ses i går! Du måste ha tyckt jag är världens tråkmåns....*fniss*
  Jag fick liksom tunghäfta när du kom fram till mig!!!
  Skitkul att se i alla fall! Hör av dig nästa gång du ska upp så kan vi ses och ta en fika!!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 8. Hoppas du njuter och samlar krafter i Älvdalen!!!
  Kram Bodil

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin