tisdag 22 september 2009

Singstar

Hej på er alla godingar!


Hoppas att ni har fått några härliga höstdagar i helgen, det har i alla fall jag :) Nu är vi hemkomna från Dalarna och hemfärden var nog en synnerligen traumatisk upplevelse för en viss pojkvän som vi hade med oss, inte min, han stannade ju hemma för lite vila och rekreation ;) utan Johannas. Nu har han ju faktiskt haft ett helt år på sig att lära känna oss. Men att åka bil med Johanna och hennes mamma och lillebror hör dock inte till dom mer vardagliga upplevelserna ;) Hans hemläxa för att ytterligare bli en i familjen nu (äta bra kan han redan) är att lära sig texterna på dom skivor som går runt runt så att han nästa gång, om det blir någon, kan vara med och sjunga ;) Om det lät bra?...... Mmjaa ibland träffade vi nog någon ton eller två, men aldrig samtidigt ;) Dennis... om du fortfarande är lomhörd kanske du borde gå och kolla det ;)


Nu när jag har landat här hemma så är det full... eller kanske halv.. eller jaa.. kvarts fart i alla fall ;) Jag har nog fått en liten släng, av ett litet virus, eller kanske latmasken, så jag är lite trött men jag gör små ryck och irrar runt och placerar ut mina loppisfynd, och flyttar om dom och flyttar tillbaka dom igen ;) som vanligt alltså.


Det blir bara mer och mer bruna saker... ibland så får jag lite dåligt samvete..

-Hej du vita romantiska stil, jag vill nog grovhångla med någon annan stil nu.., det är inte du, det är jag, vi kan väl fortsätta vara kompisar... du kanske kan tänka dig en liten trekant, jag vill ju inte att vi ska göra slut helt och hållet.... för du är ju så fin..I helgen hittade jag äntligen två små lådor som jag har letat efter med ljus och lykta på alla loppisar. Jag hittade också små skoblock till barnskor, visst är dom söta :D Lyktan köpte jag hos Melinda, med butiken Mig och Alice. Jag tänkte bara kika in en snabbis där, när jag lämnat av alla barnen hos deras Pappa med familj i Säter. Joo tjena mittbena, snabbis och snabbis, jag blev kvar flera timmar ;) Nästa gång kanske jag får våldgästa Susanne, me and alice. Då ska jag nog ta med Lasse och hinta lite om hennes vackra matbord. Ett sånt önskar jag mig hett just nu... det är ju brunt ;)

Ha en skön höstvecka!

Kram Karin

11 kommentarer:

 1. Jag håller kvar vid vitt, men min man skulle tycka om lite "färg"..//Marie

  SvaraRadera
 2. Sänder en tanke till Dennis...
  En sak är ju säker, han har då en underhållande svärmor...!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att ni kom hem ordentligt....var liteeeeee orolig!!!!. Ha det gott och bra tills nästa gång vi ses =))

  SvaraRadera
 4. Hej, vad fina saker du visar, allt i min smak. Förstår att du blev kvar länge hos melinda, hon har ju såå mycket fin i sin affär.
  Blev så full i skratt när du skrev om den vita stilen. själv älskar jag den men blandar gärna in lite ruffigt och brunt när hösten och vintern kommer ff med den vita stilens bakgrund.
  Ha en härlig vecka, kram/Ingela.

  SvaraRadera
 5. Hej Karin!

  Nu var det ett tag sedan jag besökte din härliga blogg - mysigt att ha så många fina inlägg att ta igen! Kommer snart hit igen vännen!

  Kram Jes

  SvaraRadera
 6. Jag förstår fullständigt att du gillar brunt också. Och ärligt talat, efter 17 år i Frankrike så kan jag intyga att det är bruna möbler, inte vita som är det typiskt franska. Den vita franska lantstilen har kommit först senare. Själv föredrar jag också att blanda. Det bruna blir så fint mot det vita. Mitt stora franska ekskåp och den franska eksängen har jag inga planer på att måla.

  Kram Nilla

  SvaraRadera
 7. *Vrålgarv* Grovhångla med brunt... Du kan då uttrycka dig du :) Jag vill också vara med, kan du tänka dig en fyrkant? Mycket fint var det... Kram, Tina

  SvaraRadera
 8. Ha-ha! DU är underbar :) Här grovhånglas det också. Med andra stilar...De där lådorna ser ut att ha tillhört en gammal spegelbyrå. Vet du vilka jag menar? Mycket läckert i a f att ha dem så där!

  Ja du, pensionärer med munnen rättvänd är bra att ha!

  Sylta och safta? Ja du, jag blir nog arvlös om jag inte håller mig till traditionen. Skulle jag gå ut och köpa bär tror jag de skulle storkna...

  Sköt om dig!

  Anna Glad

  SvaraRadera
 9. Vad vackra saker du har hittat! Och det där bordet hemma hos Susanne... guuuud så fint det är! Ett sådant önskar jag mig också hett just nu. Vilken lyckans ost hon är som har en man som är sakletare...

  Och vad roligt att du hälsade på hos Melinda! Hon är en helt fantastisk person som jag har haft lyckan att få träffa vid två tillfällen :)

  Ha det bäst!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 10. Haha, det är ju så gött att sjunga när man kör bil! Får gratulera till fynden, Brunt är så snyggt till vitt! Jag letar och letar jag med efter ett liknande bord som susanne har.. Kram /Anna

  SvaraRadera
 11. Tjingeling Pinglan!

  Synd att vi inte hann med att träffas men det får bli vid nästa besök. Kanske det vanliga runt advent????=) Hoppas du hade en skön vistelse uppe i "Övdal´n".

  Här har höstinspirationen kommit och penslen har åter åkt fram. Målar vitt igen och bilder skall så smånigom komma på bloggen.
  Ha en mysig helg och hälsa alla. / Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin