lördag 19 september 2009

Öwdalen

Kikar in för att göra ett snabbt inlägg :)
.
Sitter här i koma efter maten och håller på att somna ;) Snart blir det kaffe och tårta. Det är ju fantastiskt hur mycket mat man kan klämma i sig så magen står i fyra hörn, och ändå finns det plats för lite tårta och bullar ;)
.
Jag gick runt och fotograferade lite hemma hos min syster medan potatisen kokade. Hon har så många fina saker överallt.Idag har vi gjort en liten loppisrunda, komplett med chaffis och allt ;) En del fynd fick vi allt med oss hem i bagaget... mmm mycket bra. En del stora fina fynd fick dock stanna kvar hos loppismannen eftersom jag inte har någon släpkärra med mig... det fanns ett bord som jag har svårt att släppa i tanken, som jag fick lov att lämna... jag kommer nog att gräma mig länge, länge....
.
Nu är det dags att stoppa in i ansiktet igen! Det vankas kaffe med dopp!
Kram Karin alias "ätar´n"

7 kommentarer:

 1. Här har det varit familjemiddag.Vi hade barn och barnbarn här. Nu har dom åkt och nu kommer "paltcoman" krypande. Må så gott. Yvonne

  SvaraRadera
 2. Ljuvliga bilder!!! /linnea-maria

  SvaraRadera
 3. Hej Karin,

  Jag tittar ofta i din blogg och ar full av beundran. Vilka fina mobler och vilka bra ideer!!

  Jag ropade in en sekretar, liknande den du har pa bild i ditt inlagg i borjan a juli. Jag haller nu pa att mala den vit. Jag undrar om du vet var jag kan fa tag pa schabloner med bara bokstaver, i lite snirklig skrivstil? Jag vill namligen skriva mina egna ord. Hoppas du har nagot tips.

  Tack Karin, och lycka till med vad du tar dig an harnast.

  Halsningar

  Navy Wife

  SvaraRadera
 4. halloj!

  så mycket fint din syster har!.. Att inte kunna ta med sig saker.. eller att ångra sig när man kommer hem ifrån loppis är tungt!!
  Det gäller ju att hugga så fort man ser något annars går det hem till någon annan nöjd person..

  Ha det gott.. med mätt mage ;) !

  Kraam Sanne!

  SvaraRadera
 5. Hahaha... ja det är ju faktiskt det man gör insåg jag... stoppar in i ansiktet...haha
  Jasså det finns en krutsyster som också har öga för vackra saker... säg till henne att börja blogga OMEDELBUMS!
  Urtråkigt med bordet...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hej Anonym! Tack för dina fina ord :) tyvärr vet jag inte var man kan få tag på en sådan schablon men det finns sidor på nätet där man kan designa sina egna, kanske kan det vara ett alternativ, att göra en schablon med bara alfabetet. Lycka till med dina möbler!
  Kram Karin

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin