måndag 28 september 2009

Virus

Jag sitter här begravd i dagens skörd av snorpapper. Det jag trodde var latmasken visade sig vara ett tråkig virus. Det är oerhört frusterande att vara virustrött.. jag blir så rastlös. Idag var jag ute och gick ett varv runt kvarteret.. det tog en stund med väsande luftrör men dom behövde lite frisk luft och jag behövde rasta mig lite ;) Jag är rädd för att cliffhangern från förra inlägget får hänga kvar ett par dagar till, för här gör vi inga fartränder i parketten just nu!
.
Jag hasade mig förbi en blomsterhandel och lyckades nappa åt mig en liten suckulent innan jag var tvungen att väsande bege mig hemåt ;)
Nu ska jag koka lite te och hämta en ny laddning med papper ;)
Ha en skön vecka
Kram Karin alias "skinnflådda snoken" ;)

7 kommentarer:

 1. Krya på dig, smörj in "snoken" med lite 8 hour creme, funkar till allt!

  Sköt om dig,
  Ia

  SvaraRadera
 2. Aj då..ett virus..inte bra...stackare..då är det bara att ta det lugnt ..och vänta på att viruset flyttar nån annanstans..och smörja snoken som någon skrev..
  just det..fin bild förresten..succulenter är inte så dumt..:)
  kram..Pia

  SvaraRadera
 3. Oj då, stackare.... vilka ytterst delikata små punchbägare du hade med på bilden... gillar dem skarpt. Ta en whisky nu och läs ett härligt nytt glassigt inredningsmagazin... så ska du se att livet blir lite rolighare... Kram Jeanette

  SvaraRadera
 4. "skinnflådda snoken".. hihihoho, det var ett bra namn! Tur att du köpte en fin suckulent att pigga upp dig med!
  Krya på dig vännen!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 5. Men kära nån! Krya på dig - snabbt!

  Anna Överöst Av Påbörjat och Oavslutat

  SvaraRadera
 6. Detta virus... som sätter sig i både kropp och dator...grr..
  KRYA PÅ DIG!

  SvaraRadera
 7. Ønsker deg god bedring! - Dette viruset virker "sint". Men allikevel klarte du å sette sammen en vakker stileben - du er flink! :o)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin