torsdag 22 oktober 2009

Det finns inget dåligt väder och inga bra kläder ;)

Hej på er alla rymdgodisar!

Hur har ni det ute i landet? Här är det grått och trist.. eller nja inte trist kanske, men.. jo förresten, när jag lyfter blicken så ser jag att det duggregnar ute, så vädret får nog betecknas som lite trist här i alla fall ;) Jag tänkte lite käckt påstå att det inte finns något dåligt väder... ni vet, men det är liksom mycket lättare att vara så där käck när det inte regnar utan bara är mulet ;) Förresten så äger jag inga bra kläder för inte så bra väder ;)

När barnen var små så var jag nog den enda Mamman i kvarteret som inte hade några regnkläder. Det har liksom gått ändå :) Idag äger jag en något sportig vindjacka, ja jag vet, jag som är så långt ifrån sportig som det går, som är regntålig och varje morgon i fyra år när jag har cyklat till jobbet och det har regnat, så har jag tänkt, att det skulle vara så där himla käckt och praktiskt att ha ett par regnbyxor till den där något sportiga jackan. Och varje gång så har det ju faktiskt slutat regna till slut och då behöver man ju inga regnkläder, så pengarna har lagts på något mycket roligare.. typ en gammal möbel eller nåt ;)

Eller varför inte en massa gammalt porslin :) Allt som står i min tallrikshylla är loppisfynd utom frukostskålarna på fot längst ner till höger, dom är nya, från bloomingville. När jag ser mig omkring så går det upp för mig hur många regnbyxor jag faktiskt kunde ha ägt ;)

Ha en skön dag i höstvädret

Kram Karin

13 kommentarer:

 1. Haha...det där lät som om det var jag.
  Har aldrig ägt ett par regnbyxor trots att jag har 4 barn. Och nu bor jag på landet och tillbringar stor tid utomhus. Men tror du att jag prioriterar byxorna iallafall?
  NOPE!

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 2. tur vi får regnbyxor av jobbet att vara ute i .....det är ju mkt roligare att köpa några fler nödvändiga bra att ha saker...// Mary

  SvaraRadera
 3. Jaahhaaa...hii.hiii...här har du en till som inte äger ett par regnbyxor, än värre, ingen jacka heller !!!
  Jag är precis som du, köper nåt annat i stället..och jag som har en hund o allt..och måste gå ute i regn o rusk,,usch vad opraktisk man är..
  Ha en fin dag
  Kraaam Anette
  P.s det regnar här hos mig nu..jag håller mig inne...
  Just ja, rackarns vad fint porslin du har !!!

  SvaraRadera
 4. Jag tänker så- måste om jag skall ta mig till jobbet på cykel. Kläderna är rätt avgörande för hur jag mår när jag kommer fram och inte blir genomförkyld. Ha ett skönt veckoslut! Anna-Karin
  livetharochnu-akh

  SvaraRadera
 5. Åhhhh jag förstår precis va du menar, de är nu senaste halvåret jag har börjat handla lite till mig själv men får man välja mellan ett nytt fint skåp eller sååå, lätt skåpet..
  Kraaam Linda

  SvaraRadera
 6. Ler lite här på andra sidan skärmen....idag blev jag rejält blöt ( ingen regnjacka men en påse full med gammalt porslin från Röda Korset i handen).

  Ha det gott,
  Ia

  SvaraRadera
 7. Bah... regnbyxor... när man kan köpa ett skåp eller två!?
  Jag tycker du är duktig på pengaplaceringar och investeringar!
  Kram

  SvaraRadera
 8. haha, känner igen mig så! Jag har prioriterat loppisar och heminredning fullt ut det sista känns det som.. medan andra och och shoppar kläder drar jag mig mer till antiklador.. =)
  Trevlig helg!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 9. Tack för titten, så vackert porslin du visar.
  Hanna

  SvaraRadera
 10. Härliga bilder av tallrikshyllan... gillar det turkosa inslaget i porslinet... ha en riktigt god regnlös helg... kramar Jeanette

  SvaraRadera
 11. brrr vi får försöka att stå ut i rusket
  ha en bra vecka
  marianaskeramik

  SvaraRadera
 12. 'skrattar på mig*..:)
  Det kunde sååå vara jag du beskriver!
  Jag har motto i mitt liv att inte äga regnkläder och inte använda paraply!
  Hade nån frågat mig igår, varför?! Hade jag svarat "därför". Men nu, vet jag..."därför att jag föredrar gamla möbler". Kan nästan föreställa mig minen på den som frågar..:) Tusen tack Karin för din underbara blogg. ajg blir alltid så glad och lycklig när jag har varit här hos dig..:)

  Puss o kram på dig!
  och du... tänk så mycket roligare vi har med vårt gamla porslin, istället för regnkläder, undanstoppade i nån korg..:)
  Ha den bästa dagen...

  SvaraRadera
 13. Ja men gammalt fint porslin är väl mycket vackrare att se på än regnkläder.
  Fast det är ju snart jul - du kan ju skriva en önskelista till den vitskäggige mannen.
  Kram Bodil

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin