måndag 5 oktober 2009

Det stämmer!

Grått är nog ganska flott i alla fall ;)
Efter mycket gnidande och putsande måste jag nog säga att jag är ganska nöjd ändå :)
En kväll när jag och byrån satt och stirrade på varandra och Lasse satt i andra änden av soffan och slötittade på tv kom jag plötsligt på hur man skulle få byrån att passa bättre in bland alla vita möbler.
.
- Du Lasse! Ser du så fint byrån passar ihop med dom två metallpallarna som står vid köksbordet?...
.
- mmm.. jaa det gör den väl...
.
-Vet du, att det finns köksstolar som ser likadana ut... du vet, det skulle vara jättesnyggt om vi hade såna, och sen... bla bla bla ... och så kunde vi... bla bla bla... jättesnyggt.. bla bla bla.... ööh..va, vad sa du..
.
- Du Karin, var det inte meningen att du skulle sälja den där byrån?
.
- *tystnad*
.

Före, avlutad och retfull.. ;)Efter

Den är inte riktigt färdig än ;) förvånade? nä, jag trodde väl inte det ;) Det är ju egentligen en schiffonje och det är lite fix med smålådorna innan man kan måla dom så det dröjer nog ett par dagar till.. eller kanske en vecka... jag måste hitta värmepistolen först och för att hitta den måste jag städa i klädskrubben... så eeh.. vi säger fjorton dagar... sådär mellan tummen och pekfingret ;)
.
Nu ska jag gå och kika lite i skrubben och låta tanken mogna, kanske får jag syn på värmepickan utan att behöva städa ;)
Ha en skön vecka
Kram Karin

7 kommentarer:

 1. Oh vad fin den blev! Ett riktigt smycke!
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Får mig alltid ett brett leende när jag tittar in till dig... och Lasse...
  Så in i bänken fin byrå!! På ett sätt hoppas jag att du inte hittar pikadollen, så att du får njuta av din skapelse länge till!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hejsan...länge sen sist...

  Grått är flott..absolut...en färg jag är svag för passade ju alldeles utmärkt på byrån som bara blev SÅ fin!!!

  Ha en bra vecka!
  MiaMaria

  SvaraRadera
 4. Ha ha... där slog du huvudet på spiken... så där låter det här också..... Ler.. Fint blev det och tur att du inte sålde byrån....Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. jaa.. grått är superflott!! Så fin den blev! och jag känner igen mig så i hur samtalen går.. samma sak mellan mig och min sambo är.. =)
  Ha en kön dag Karin!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 6. Hihi, vad du skriver härligt. Den blev verkligen superfin!

  kram

  SvaraRadera
 7. Jättesnygg!
  Får se om det blir stolar till eller...
  Kram Paula

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin