fredag 30 oktober 2009

Loppigt fredagsfika

Hej på er alla gullefjun!
.
Ni vet ju hur jag brukar säga att man ska göra saker och ting med en viss stil och finess va, nähä det hade ni aldrig hört förr... jasså ni tyckte inte att rödvin och grillchips kvalade in under den kategorin... nå det är möjligt att jag tycker det lite i tysthet eftersom familjen kanske inte tycker att man behöver göra sig till så mycket på vardagarna, kanske inte på helgerna heller för den delen ;) Detta uttryck tycker jag i alla fall, att man ska ta och applicera på det hett efterlängtade fredagsfikat om inte annat, det sista fikat i arbetsveckan där man firar att ekorrhjulen får vila några dagar, och att den härliga helgen tar sin början. En del passar på att fira med lite rödtjut också, vilket jag tycker stämmer helt överrens med min linje i frågan om fredagsfika. Många kan ju dock vara lite oroliga för att det skulle kunna inverka menligt på karaktären, om det här fikeriet skulle spilla över på lördagen också, men det tycker jag inte har någon som helst betydelse. Skulle det ha det så är det endast på ett uppbyggligt sätt ;)
.
Lantlif-Anette brukar ju visa såna härliga bilder på sitt fredagsfika på fredagarna och tittar man sen in till Bagarstugan, så får i alla fall jag lov att springa och byta tröja för att snålvattnet antar proportionerna av ett mindre vattenfall. Så alltså tänkte inte jag vara sämre utan bjuda på mitt stylish fredagsfika i målarverkstaden
.
Kaffe i pappmugg från haket runt hörnet och lite skramlande smågodis från hemköp i botten på påsen, stil och finess, det var ju det jag sa ;) hahahaha... dregla nu inte så att ni blir alldeles blöta ;)
För att inte släppa iväg er denna fredag med en pappmugg, smågodis och dregel på näthinnan tänkte jag visa lite loppisfynd som jag brutalfyndade i går eftermiddag. Det gäller att vara långt fram i kön när dom öppnar och veta vilken hylla man ska leta på ;)


Lasse ställde sig mycket frågande till var vi skulle ha allting, och det är ju inte så konstigt, eftersom han ännu inte vet, att jag ska snickra ett stort vitrinskåp av två stora fönster som jag har stående i en av bodarna i stugan ;) los problemos löst...
.
Ha nu en skön helg och fika ordentligt så att ni står er hela veckan sen :)
.
Kram Kram Karin
.
Missa inte min utlottning som pågår till 15 november! Klicka här så kommer ni dit.

9 kommentarer:

 1. Halloj där !!!
  Åhhh tack snälla du för att du nämner mig i din fina blogg !!
  Klart att vi fikar idag..hii..hii..och det brukar bli några dagar till..mummssss...
  Sååå jäkla fina saker du har hittat där på loppisen, milde moses..
  Och du, det är tur att våra karlar inte vet alla våra planer, ditt skåp låter vääldigt snyggt !!!
  Ha en fin helg
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 2. Hej Karin!

  Jag älskar humorn i dina inlägg... :) Det är som alltid stor underhållning att läsa om vad du har för dig!

  Mitt hjul har slutat snurra. I alla fall för några timmar. Snart är jag där igen...nåja, åren går fort sägs det och snart tänker jag tillbaka på den här tiden och minns det fina...inte det trötta.

  Nu sätter jag punkt för att slänga mig djupt ned i soffan och beundra våra blivande idoler.

  Trevlig helg.

  Anna

  SvaraRadera
 3. Hihi... jag försöker hålla mig från smågodis just nu, men nog är det lite tomt utan... Det blir en del nötter, mörk choklad och Läkerol. De som säger att man ska ta en morot istället borde det vara skottpengar på ¤%#&! Superfina fynd! Sånt finns inte på loppisar här i krokarna direkt :( Kram, Tina

  SvaraRadera
 4. Hallå där Krutan: )

  Kaffe i papmugg med godis och rödvin med grillchips låter som luv musik för mej: )

  Gud så vackra burkar, kannor och skålar ihop satt i smakfullt collage, snyggt!!

  Obs, jag har ny adress nu!!

  Mari, fd guldkant på livet.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. ..och ja, min kompis Lisbeth kan verkligen baka, jag vet, har turen att få smaka i bland, lyckliga jag va... Mari.

  SvaraRadera
 6. Åh vad du skriver fantastiskt underhållande Karin!!
  Sitter här med ett stort leende och önskar jag kunde se Lasses min när du berättar om skåpet...=D
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Ja det är fredagsfika i min stil det där! Gärna kaffe och så lite smågodis till det :) Perfekt!

  Ha en skön helg!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Mmmm.. dreglar över lösgodiset- blev riktigt sugen!! =) Sååå fina burkar och vitt porslin! Underbart! och när du ändå håller på- kan du inte snickra ett skåp till mig med? ;) Jag letar gamla fönster febrilt- men har ingen tur.. men den dan jag hittar några ska jag snickra ett jag med..
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 9. Hahaha, du galet härliga människa...du får mig alltid på bra humör :-).

  Den där lilla burken med svart text tyckte jag mig se att det visst stod MELINDA på??? Hur kan DEEEET komma sig, hahahah.

  Jaså, Lasse vet inte om det vitrinsskåpet???
  Hahahaha, mittt stora problem hade då varit att fått plats med vitrinsskåpet! Inte sakerna som skulle i det ;-).

  Ha det sbäst och självklart måste du komma in nästa gång du åker till Säter.

  Pöööössss
  Melinda

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin