fredag 27 november 2009

Äntligen Fredag

Godmorgon på er alla rymdblommor!
Tänkte bara kika in en snabbis och önska er en härlig första advent-helg! Hoppas att ni får mycket godis, glögg, andra godsaker och kanske en adventspuss eller två ;) Jag föreslog i en svag stund, i den något överväldigande efterdyningen av umgänget med båda tonåringarna häromdagen, att vi skulle umgås igen på lördagen, i morgon alltså, och tillverka lite julgodis. Hehe.. jag har lärt mig vad man kan locka med ;) Är det något mycket sockerstinnt som står på menyn, så brukar dom faktiskt hitta ut i ljuset och förära en numera, på tonårsumgänge svältfödd förälder med sin närvaro ;) Så, alltså ska det tillverkas julgodis i parti och minut morgon! Ikväll ska Lasse på lokal med glatt umgänge och lite välförtjänt vila från sin charmiga påhittiga sambo och under tiden passar jag nog på att klappa lite på mina nyaste kompisar i hemmets lugna vrå :)Jag trillade över två stycken pallar på myrorna en dag när jag var ute och gick och bara skulle kika in en snabbis. Dom bar just ut dom två skönheterna och jag var blixtsnabbt där och kunde inte fort nog lägga mina lystna vantar på dom. Jag sprang nästan omkull damen och hon hann inte ens få på en prislapp, än mindre två ;)
Jag har lyckats få bort det mesta av den gamla trötta gulnade blanka oljefärgen med guldmålat mönster och nu återstår att se om jag med slippapper kan eliminera resterna som är kvar. Lite roligt är, att under det översta fläckiga ruggiga tyget så uppenbarade sig en klädsel av en gammal skjorta! Förr i tiden så tog man det man hade till hands :) På den ena pallen sitter dom två bröstfickorna kvar och halssprundet likaså :) Mycket rolig kuriosa!
Nu ska jag hoppa i kläderna och åka ut till stugan och tukta granhäcken lite till och sen åka förbi en auktionsvisning... kanske finns det några blivande kompisar där som bara längtar efter att få komma hem till mig ;)
Kram Kram
Hamstern Karin

7 kommentarer:

 1. Hej Karin! I förrgår kom det fina tröstpriset- tusen tack till dig så fina de var!! Ska genast pynta med dem! =)
  Vilken tur du har som kommit över så fina pallar! Skoj med skjort-tyget!! Jag tycker fakttiskt de var superfina som du visar dem nu- skulle nog behållit dem så.. =)
  Trevlig helg!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Hej, vad kul med julpyssel med tonåringarna... Pallarna är ju fantastiska... eller blir. Roligt när man hittar saker under tapeter under stoppningar och dyligt... allt gott till dig och de dina Jeanette

  SvaraRadera
 3. Helt underbara pallar, och jättefina precis som de är just nu! Jag kan verkligen känna igen mig i det där när man ser dem bära in något och man nästan klänger sig fast vid prylen i fråga för att man bara MÅSTE ha den och för att ingen annan ska hinna lägga beslag på den innan man själv gör det :-).

  Trevlig helg!

  Kram från Helena

  SvaraRadera
 4. Du hittar då de mest fina saker!!! Jisses så sugen jag blev på loppis nu!!! Abstinens!!!
  Ha en fin helg!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Halloj fru Krut!

  Vilket jäkla fynd du har gjort. Ursäkta språket men jag sitter här och blir lite till mig...så läckert också med den gamla skjortan! Du får packa in den och låta någon annan generation göra samma fynd som du just gjorde :)

  Önskar en fin helg.

  Anna

  SvaraRadera
 6. Tjaba Pinglan!

  Ser att allt är bara bra med dig...., åtmindstone när man läser det du skriver =O). Du borde fasiken utnämnas till Sveriges svar på den kvinliga "Ernst".
  Hoppas julgodiset blir bra och ta hand om Lasse i morgon. Kräv inte för mycket av den, kanske, dunkande skallen. =).
  Här är lika grönt och grått som i södra svedala. Lämpar sig för lite mer lingonris så det är bäst att jag packar mig iväg nu. Kram! /Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Hej du!
  Känner igen det där med sockerstinna tonåringar hm.. Idag slog jag till med att baka lussebullar som jag tänkte ha i alla fall till första advent och gärna lite längre. Stora dottern som kom hem från träning slukade i rask takt tre bullar stående innan jag hann stoppa henne.Var sedan tvungen att åka och jobba men räddade i alla fall några påsar in i frysen innan jag åkte. Jättefina pallar du hittade och kul med skjortan. Myrorna är väl värt ett besök lite då och då. Ha det så bra på godistillverkningen och en skön advent. Kram Petra

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin