måndag 16 november 2009

Dragning!

Hej på er alla gullefjun!
.
Idag har jag gjort något tråkigt nämligen lämnat ifrån mig nycklar och lokal till nästa hyresgäst. Det har varit lite sega förhandlingar men till slut blev vi båda nöjda.. tror jag. Det var betydligt jobbigare än jag trodde att det skulle bli, att lämna... det var ju ändå en dröm.. som knappt fick luft under vingarna, men nu är det gjort i alla fall, och till viss del känns det som en sten som föll från hjärtat.. nu behöver vi inte oroa oss längre utan kan gå vidare med det som är viktigare :)
.
Såå, jag är glad att jag får komma hem till en sån spännande och rolig uppgift som att dra en vinnare i utlottningen :) Så roligt faktiskt att jag har bestämt mig för att lotta ut några tröstpris också ;) Här kommer det..
.
*trummvirvel*
.
Vinnare av vetevärmaren blev:
Kristin med bloggen I mitt paradis
.
Vinnare av varsitt tröstpris blev:
Monica från Norge med bloggen Det lille ekstra
Anna med bloggen Annas skattkammare
Annette med bloggen Lantlif
.
Maila mig era adresser så kommer det snart ett paket på posten!
.
Helst av allt skulle jag vilja skicka något till er alla som varit med och tävlat! Tack så mycket för att ni var så snälla och deltog :)
.
Kram Kram!
Karin

11 kommentarer:

 1. Attans!!!

  Det där vackra hjärtat hade jag ju liksom sett framför mig här hemma.

  Grattis till vinnarna iallafall.

  Förstår att det känns både tungt och skönt med att lämna över lokalen och nycklarna.

  Allt har ju en mening...tror du inte?

  Ha det så himla gott bruttan.
  Kraam

  Melinda

  SvaraRadera
 2. OJ!!!! Att jag vann!!!! :-) Gissa om jag blir glad, såhär på den grå måndagskvällen! Jag mailar dig på direkten!

  KRAM Kristin

  SvaraRadera
 3. Gratulerer så mye til de heldige vinnerene!

  Ønsker deg en riktig fin uke. :o)

  SvaraRadera
 4. Oj JIPPI! Gjett om jeg ble glad nå:) Åsså av en svnesk blogger, jeg ser jo slik opp tild ere svenske bloggere:) Nei dette var gøy altså:) (plier jo aldri vinne noe jeg...) Ønsker deg en fin kveld:) God klem fra Monica

  SvaraRadera
 5. Rackarns tyckte det stod viveka på din...hihi.

  Grattis till vinnarna!

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 6. Åh fanken. Det har jag alldeles missat. Så tråkigt!

  Önskar lycka till med nya projekt - i stort och smått...

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 7. Halloj där !!!
  Ohhh wow !! Har jag vunnit, så glad jag blir nu !!! Jag mejlar min adress till dig.
  Jag kan förstå känslan att lämna över nycklarna, vemod men ändå lättnad, du har ju tagit beslutet och då känns det ju ändå bättre...Jag kommer ihåg då jag lämnade över våra butiks nycklar...eftersom det inte var ett eget beslut så var det otroligt tungt..men, men...som de sägs, allt har en mening, även om vi inte förstår det just nu..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 8. Hej Karin!
  Åh tack för din fina kommentar hos mig. jag känner att jag inte haft någon tid till bloggandet på ett långt tag. Därför behöver jag göra någonting åt bloggen. Allt kändes bara så sunkigt!*fniss* Så sakta men säkert ska jag försöka fräscha tilld en och byta lite bilder...
  Ja jag gillar också de tre bilderna under inlägget. När man kollar på sin egen blogg är det så roligt när det poppar upp inlägg och saker man glömt bort, eller hur?
  Tycker du har urfint och jag älskar precis samma pryttlar och färger som du!
  Skönt att det iallafall kändes rätt för dig att lämna ifrån sig nyckeln... Då har du tagit rätt beslut...
  Kramis ! Vi ses!
  Susanne

  SvaraRadera
 9. Nämen skojar du? Jag? Så roligt!! Det behövde jag en grå dag som denna.. =) Ska maila dig med en gång! =)
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. ps. Förstår att det är blandade känslor med att lämna ifrån sig nyckeln och lokalen.. men det låter som du har tagit rätt beslut.. Kram

  SvaraRadera
 11. Min skrubb är ett förråd på 18 kvm.... Suck och stön! Har börjat i olika ändar och märkt upp lådor, men vad hjälper det när det är så lätt att slänga in saker som sagt :) Nåja, någon gång ska jag bli en bättre/ordentligare människa hoppas jag. Trist med din butik, men det är skönt att du inte deppar ihop för det. Kram, Tina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin