tisdag 3 november 2009

EFTERLYSNING!

Jaa alla vill vi väl efterlysa lite olika saker ibland. I Söndag till exempel, då efterlyste Lasse en sambo som var något varmare, vänligare och kärleksfullare än den som stod för sällskapet just den dagen ;) När hans anti-käresta hade tillbringat dagen med att ha utbrott på, i följande ordning, Torpet, honom själv, älgarna på steroider som bokstavligen massakrerar äppelträden i år, barnen i fallande ordning, datorn och till slut grannarna som inte kan parkera cyklar, ja då tyckte han nog att det skulle bli jätteskönt att få gå till jobbet på måndag morgon, ja han önskade nog till och med att han fick gå och jobba på söndagar ibland också ;)
.
Idag är jag dock på betydligt bättre humör. Jag har varit och hämtat lite målarfärg som jag beställt och så har jag lagt mina lystna, målarfärgsfläckiga händer på lite inredningstidningar med massor med jul i :) Tänk vad lite målarfärg och julreportage kan göra för livsandarna, jag tycker till och med om torpet igen och längtar efter att få ta fram överhandsfräsen och fräsa till en ny tröskel så att vi kan sätta i dörrarna... på riktigt ;)
.
På tal om dörrarna så tänkte jag ta lite hjälp av er där ute i landet. Vi behöver trycken till dörrarna och om man tittar noga så ser man att det suttit ett trycke med en lång platta. Efter lite detektivarbete har vi tidsmässigt kommit fram till att det troligtvis är ett trycke i "hamrat järn" som på bilden.
Nu undrar jag om det är någon vänlig själ i detta avlånga land som har ett eller till och med två såna, eftersom det är dubbeldörrar, liggandes i någon bod eller låda och som skulle vilja vara vänligheten själv och låta mig få köpa dom, då skulle jag bli jätteglad och tacksam! Maila mig i så fall på karinkrut@hotmail.com
Nu ska jag gå och laga lite mat till dom hungrande massorna och se om jag kan samla på mig lite pluspoäng igen ;)
Kram Karin

5 kommentarer:

 1. Jasså jag tänkte först att det var en ny sambo till Lasse du efterlyste...
  OM jag kunde så skulle jag gärna ge dig ett handtag!! Eller två.
  Hoppas du får napp!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja lycka till med efterlysningen. Kolla tradera eller någon byggnadsvårdsbutik annars. /linnea-maria

  SvaraRadera
 3. Kolla med Gysinge centrum för byggnadsvård, de har ny- och hand-tillverkat och även gammalt på lager. Mvh Sara R, Örebro.

  SvaraRadera
 4. Hej Karin! Jag måste slå ett slag för byggnadsvårdsbutiken i Eksjö, Qvarnarp heter den. Sök på nätet så hittar du deras hemsida, det går att beställa och de skickar med post. Nu vet jag itne om de har exakt denna modell men de har mkt grejor och är billigare än Gysinge (som någon föreslog ovan).

  jadu, ibland är jag riktigt granris att leva med tror jag... men jag har nog också bra dagar... hihi!

  /kristin

  SvaraRadera
 5. Hej. Nu var det länge sen du skrev detta...Har du fått tag på trycke och handtag?
  Vi har ett liknande på vår sommarstuga, som vi renoverar.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin