söndag 15 november 2009

Skattjakt

Hej på er alla rymdpraliner!

.Har ni haft en skön helg? Här har sysslorna gått i städningens tecken.... i fem dagar på raken, kul, kul ... not! Som ni kanske kommer ihåg så tog vi tag i garaget förra helgen och det kan jag väl villigt erkänna, att jag inte hoppade och jublade av lycka över att få gräva ut för golvet, ja, inte resten heller för den delen. Nu hade jag sån tur att Lasse kallade in styrkorna från norr och fick lite hjälp av sin Pappa. Glad blev jag för det, och lämnade över skyffeln med varm hand till näste man på tur ;) Och med Lasse och Svärfar i stugan och barnen i Dalarna har jag haft några sköna dagar för mig själv i stan :).

Nu ska ni inte tro att jag har legat på soffan hela helgen och käkat praliner, korkat upp rödtjutet och skålat med mig själv!.. joo kanske lite, på kvällarna ;) Jag har faktiskt ägnat mig åt städning hela helgen. .

Vi har ju en klädskrubb i vår lägenhet. Ni där ute som är begåvade med en sån, kanske känner till det fenomenet, att den har en tendens att utvecklas till ett svart hål när det gäller prylar och städning ;) Där går det ju liksom att med blixtens hastighet slänga in grejerna och stänga dörren, och hokus pokus så finns dom inte längre :D Nåå..är det på det viset att man har den här approachen till städning så funkar för all del, garage, förråd, bodar, skåp, lådor och allsköns skrymslen lika bra, och på ungefär samma sätt som en skrubb ;).

Städning - nemos problemos.... under en begränsad tid..När man till slut är tvungen att ta tag i rensning och sortering kan städningen till allas stora lycka och glädje, väldigt snabbt utvecklas till rena rama skattjakten! Till exempel hittade vi i garaget, långt ner i en låda, begravd under flera kubik med braatthasaker, ett trycke till dörren i torpet. Precis ett sånt som vi letat efter... med perfekt patina, lite rostigt och fint :) Och när jag stod på huvudet och plockade ur skrubben i lägenheten så hittade jag längst ner i en påse, den saknade delen till hushållsassistenten. Den har varit spårlöst borta i två år, tjoho, nu kan vi baka igen ... om jag gömde den där med flit... näää vet ni vad, det är jag helt säker på att jag inte gjorde ;).

Ha nu en skön vecka allihopa!

Kram Karin Kaos


Ps: Glöm inte att det är dom rafflande sista timmarna på utlottningen idag! För att komma dit klicka här!

I morgon drar jag vinnaren!

6 kommentarer:

 1. Underbar bild! Och jo, nog fasen känner jag igen det där sabla skrubbfenomenet alltid. Ursäkta språket, känner att jag blir upprörd bara jag tänker på det...

  Njut nu av slatten innan gubben är åter i stan ;)

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 2. Vet inte om du kan ana hur mycket jag skrattar när jag läser dina inlägg!! Så jäkla roligt!! Kanske har det liiite med igenkänningsfaktorn att göra, fast det vill jag inte erkänna. Nä mest har det med din fantastiska skrivarförmåga att göra!! Underbart!
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ha, ha, det som göms i snö kommer upp i tö....

  Jag tycker absolut att du ska göra ngt åt din skrivartalang, du skriver helt underbart!

  Kram L

  SvaraRadera
 4. Hej igen Karin!

  Ja, där ser man vad man hittar när man städar, hahahahaha.
  Lyssna på syrran och skicka in texter. Annars kan du ju gå med i en skrivklubb. Jag är med i en som heter Skrivarsidan. Men nu har jag inte skrivit på länge men det är kul. Där kan man även vara med i lite skrivartävlingar mm.

  Lycka till Karin Kaos


  Kram Inka

  SvaraRadera
 5. Glömde att säga att Skrivarsidan är en internetsida...men det kanske du förstod?

  Här kommer länken:

  http://www.skrivarsidan.nu/

  Inka

  SvaraRadera
 6. Hej Karin!
  Jag håller med alla de andra, Du skriver helt underbart!! Och så är Du riktigt duktig på inredning! Man blir riktigt glad av att gå in och `hälsa på`dej på din blogg... Det är numera ett riktigt `måste`för mej! Ha en riktigt riktigt skön dag! Ålandskramar från Snusanbusan!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin