tisdag 1 december 2009

Banteri

Idag har jag bantat :)

När jag går och lägger mig på kvällarna efter dagar då jag inte har ätit så himla nyttigt, brukar jag vara helt inställd på att imorgon..ja då, då ska jag minsann börja det där nya livet och bara äta nyttigt för att må bra och gå ner i vikt, så också i går kväll. Alltså klev jag upp i morse och startade dagen med en stor kopp svart kaffe och två väl tilltagna förhållandevis ljusa, nästintill vita brödbitar med skinka och senap på. Jag vill gärna förtydliga att senapen inte på några som helst vis var osötad ;) Sedan begav jag mig till tänderna rustad med en ordentlig dos blodsocker och en sideorder av koffeinkick, till dagens möte som skulle utmynna i lite jobbcoachande för min del ;) En intressant stund där coachen mot slutet av timmen mycket tankfullt kunde konstatera att mitt cv, mina ideér och jag kanske var, som hon uttryckte det, en aning spretiga och behövde samlas ihop. Jaa, man kan väl inte annat än att hålla med ;)


När jag sen kom hem efter detta informativa möte så var jag ju tvungen att fortsätta med mina goda banteri-föresatser från morgonen. Alltså kokade jag mig en stor kopp svart kaffe och bredde mig en kritvit smörgås med smör, ost och apelsinmarmelad på. Här vill jag gärna förtydliga igen att det på inget vis var någon mager ost och marmeladen var synnerligen välsockrad och därtill mycket välsmakande ;) Jag har dock dragits med lite huvudvärk dom senaste dagarna och jag vet inte om det kan bero på dieten eller den där spretiga hjärnan som hotar att trilla ut vilken sekund som helst ;)

Som alla vet när man bantar och blir av med det, mot kyla isolerande fettskiktet så kan man också bli lite frusen av sig ;) Då är det tur att jag har plockat fram mina fina jultäcken som ligger lite här och var så att man kan värma sig lite.

Fina gamla loppisfyndade röda täcken som åker fram till advent. Det blir en jättefin färgklick mitt i det vita havet av prylar ;)

Om dieten funkar..? Ja visst, kanon... bara man inte förväntar sig att man ska gå ner i vikt ;) och täckena, nä..dom har jag inte behövt använda än ;)

Ha en skön dag alla hallonbakelser, som också med fördel kan införlivas i dieten ;)
Kram Karin alias "hälsogurun"

9 kommentarer:

 1. Hej Karin, vilka läckra täcken!!! Skulle förgylla vilket hem som helst!

  Du, jag har mailat dig och vill gärna komma i kontakt med dig igen! Hör av dig till mig på telefon, skrev i mailet vad jag har för nummer. Det gäller tidsbokning...

  SvaraRadera
 2. Ha ha... du är rolig du! Och på pricken beskrivande, inte bara av dig själv utan av de flesta av oss.
  Nog har vi alla goda föresatser att lyckas bli av med dessa envisa kilon som satt sig på kroppen, men de flesta tycker nog som du att en god macka fungerar bättre för humöret. Just då ialla fall.

  Dina täcken är helt underbara!! Om jag vore du så skulle jag krypa upp i soffan med ett täcke om mig och ännu en skinkmacka i handen... :)

  Men jag, å andra sidan, har ännu inte smakat någon skinkamacka för året ännu...

  Ha det gott och lycka till med att samla ihop dina spretiga tankar. Inte lätt, jag vet!

  Kram
  Willewira

  SvaraRadera
 3. Kjenner meg igjen - denne "dietten" din er ihverfall bra for humøret! Og det er flott med nydelige tepper og de er finest når de ligger i ro... Håper du får en fin og slankefri dag i morgen også.
  Klem Marit :o)

  SvaraRadera
 4. Jag tycker du ser vacker precis som du är!

  SvaraRadera
 5. Hejsan Karin krut...dej är det minsann krut i ..har suttit här och läst och skrattat för mej själv om ditt banteri..hihi..jo du...det var inte så dumt...fina broderier du gjort oxå...läste flera av dina inlägg...läste även historien om krut..kul:)...nu ska jag hasta vidare..medans ångan är uppe ..vill säga så länge blogger är på sin rätta sida..och jag KOMMER in på bloggarna..som jag har haft stora problem med nu en lägre tid...ha de gött..kram..PIA

  SvaraRadera
 6. Halloj vännen !!
  Jag har också gått hos en jobb coach, lärde mig skriva Cv, personligt brev..m.m...
  Det som är så nödvändigt idag för att kunna söka jobb..det gick ju vägen för mig, jag har ju fått ett jobb, jag hoppas att det går vägen även för dig vännen..
  Banta, hmmm...det gör man väl ständigt..hii..hii..
  Men så fina täcken du har lagt fram nu..
  Idag finns du med på ett hörn i min blogg ...
  Ha det gott
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 7. heisann karin:) Fikk du adressen min på mail? jeg har sendt den to ganger nå... kanskje det komemr som spam eller noe? klem fra Monica

  SvaraRadera
 8. DEN dieten låter perfekt!! Så att sådana underbara täcken får ligga där ifred för smulor och kladd!
  Mumsa på!
  Kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin