söndag 6 december 2009

Det ringer..

I mina öron...
Vi har nämligen varit på julkonsert med Chorus Lin, en fantastisk upplevelse på många plan och trumhinnorna har blivit rejält masserade för lång tid framåt ;) Lasse var särskilt imponerad av min för dagen, omsorgsfullt utvalda outfit för det här speciella tillfället ;) Ni vet ju hur jag alltid gör allting med stil och finess och jag tycker ju att det är väldigt viktigt att klä sig fint när man ska göra något speciellt... eller vänta, hur var det nu igen.. ;)

Det började så här:
På förmiddagen var vi ute i stugan och hade väl tänkt att vi skulle göra någon nytta. Nu är det ju så, att det är ganska så kylslaget där ute, max 16 grader inne och två ute och jag blev så otroligt frusen. När vi så småningom skulle åka hem så ville jag inte ta av mig mitt underställ som jag så omsorgsfullt hade värmt upp under dessa timmar så jag drog bara på mig jeansen och jackan och så åkte vi hem. Väl hemma slängde vi i oss lite fika och gjorde lite nytta och sen var vi tvugna att gå för att hinna i tid till konserten. Jag tänkte så här:

-Gå ner till stan... kyligt
-Kanske stå i kö ute... kyligt
-Sitta i kyrkan... kyligt (alltså tänker jag inte under några som helst omständigheter ta av mig ytterkläderna)
-Gå hem efter konsert... kyligt

Alltså slänger jag på mig jackan, toppluva, vantar och stövlar och så går vi iväg och mycket riktigt så är det ganska kyligt men jag fryser inte vilket jag tycker är jättebra :) Vi hade tur och fick gå direkt in i kyrkan så vi slapp stå ute och frysa. Väl inne gör jag en något besvärande upptäckt.. det är varmt i kyrkan... väldigt varmt.. och till slut inser jag att jag inte kan sitta med jackan på mig under hela konserten och börjar lite försiktigt kränga av mig den för att inte dra uppmärksamheten till mig. När Lasse sen tittar på mig så sitter jag där i all min glans med försvarets gröna undertröja M/90 och svart toppluva :) Gissa om han var imponerad!


Lite pynt som är finare än jag är just nu ;) Små chokladformar, lite gammalt papper och hyacinter. Dom röda stämplarna på valnötterna fastnade jag för direkt och köpte hem en påse.. jättefina i ett gammalt silverfat. Jag har också knåpat ihop några jultags som jag har hängt lite här och var :)

Hoppas att ni har haft en fin andra advent och tack för era jättefina ord i kommentarsfälten :) Dom värmer mitt hjärta och jag läser dom med glädje flera gånger om!

Ha en skön vecka
Kram Karin

17 kommentarer:

 1. ASGARV!!!! Du är bara bäst!!!!
  Så jäkla roligt! Förstår att Lasse kanske inte skrattar lika hysteriskt men han ler nog mycket i smyg åt sin underhållande fru... fniss...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Karin!

  Nu har jag fått dagens skratt idag också;) Du skriver så roligt. Duktig är på att inreda och fotografera också, så fina bilder du visar. Och dina talanger som broderande hemmafru går inte av för hackor. De är underbara dina kuddar med monogram. Och så roligt att ha sina egna initialer som man själv gjort!!!

  Ha en härligt kreativ vecka!

  Kramar

  Karin

  SvaraRadera
 3. Ja, försvarets underställ går inte av för hackor! Strongt gjort, det blir säkert en ny outfit-favorit i dina trakter.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 4. Läckert,så ser en riktig kvinna ut när hon går på konsert...=)Helt galet,me like! Du skriver för tokigt. Låter nästan som när jag pratar..Fortsätt så,gillar förresten tagsen du knåpat så fint.
  Annica

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Jösses vad du är rolig och du beskriver så målande att man verkligen kan se dig framför sig. Din man tycker säkert att du är ganska rolig och du har säkert roat många andra och gjort deras dag extra bra. Och du slapp ju frysa och det var ju det viktigaste, eller hur?
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 6. Hej igen!
  Som ny bloggare har min första tävling och kanske du vill vara med och samtidigt hjälpa mig att sprida info om min blogg. Titta in på min blogg så får du veta mer.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 7. Hejsan,
  fin blogg du har.
  Känner igen mig i din berättelse.
  Brukar frysa o vägrar byta om utan slänger på mig något "över" det gamla när vi åker bort. Ibland blir det inte så bra.
  Camilla

  SvaraRadera
 8. Hallå på dig!!!! Jag tänkte fråga dig om det var OK om jag länkade från min blogg till din blogg? Tycker att fler ska få njuta av dina galenskaper och självklart dina underbara kreationer ;-) Om det inte är OK så hör av dig!!!

  SvaraRadera
 9. Hej Karin! Hihi vad rolig du är- men allt klär ju en skönhet eller hur! =) Såå fint du pyntat!!
  Ha en skön helg!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 10. Läste ditt förra inlägg och ville bara kika in och tacka för veckans asgarv!! =) "man kunde ta fram dem ur frusen och stena älgarna med dom" hahaha...

  SvaraRadera
 11. Lämnar ett litet avtryck då jag hittat hit för första gången! -Ska kika runt lite....
  /Helena

  SvaraRadera
 12. For et herlig førjulsinnlegg fra deg! Du fikk frem smilet i en travel førjulstid:o). Syntes jeg ser deg...Så tøff du er:o) Jeg hater også å fryse-hadde nok gjort som deg.
  Nydelig pyntet i ditt hjem. Kjempeflotte ting du viser.
  Ha en flott uke.
  Klem fra Solveig

  SvaraRadera
 13. Härligt att du bjuder på dig själv.... ha en god sista vecka... innan jul kram Jeanette

  SvaraRadera
 14. Såg namnet på din blogg, Karin Krut, och var bara tvungen att segla in här och kika. Trevlig blogg och en rolig klädepisod i kyrkan. Hur många gånger har jag inte gjort något liknande! Eller tagit något bak o fram eller glömt kamma mig eller, ja familjen kommer nog ihåg flera pinsamheter. Men väldigt mänskligt eller hur?
  Må gott i juletid,
  Eva

  SvaraRadera
 15. Åh du är för härlig Karin !!
  Nu har jag fått en underbar start på söndagen ,har fått mig ett rejält skrattanfall åt bl a din amaryllis attack. Kom att tänka på vår (min man och jag )första jul och julgran ,den var så söt men så sne att jag fick spika fast den i väggen . Så jag tror att vi är lite lika eller ...?
  God Jul på dig Karin Kram Bitte

  SvaraRadera
 16. hej karin, fnissar åt din kyrkotur, kan tänka mig att du var ursöt ändå!!!
  ljuuuuuuuvliga bilder o nu ska jag stämpla valnötter, fniss!!!
  varmkram lotten

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin