fredag 1 januari 2010

GOTT 2010

God fortsättning på er alla där ute i rymden!
Har ni avlagt några fantastiska nyårslöften än.. eller har dom redan spruckit och gått åt pipan.. lite som mitt kanske ;) Nåja mitt löfte var väl inte så där helhjärtat och entusiastiskt avlagt precis, inte med någon benhård och målmedveten inlevelse direkt. Löftet eller möjligen målsättningen eller kanske så öppet för fritolkning, som en tanke, som liksom bara sekundsnabbt snuddade vid hjärnbarken innan den försvann, lät lite så här; hmmm.. kanske ska jag inte äta godis 2010....
Och nu den första januari 2010 så stoppade jag precis in några överblivna godisbitar från igår i munnen innan jag kom på, att jag visst hade tänkt på någonting igår.. vad var det nu för tanke.... ;)

2010 börjar i alla fall, beroende på vem man frågar i familjen, på topp när det gäller kreativa projekt. Just nu håller Lasse som bäst på att spika på det senaste i raden av idéer som hans charmiga och kreativa sambo har på lager ;) Det är en oerhörd trängsel där uppe i hjärnan just nu. Massvis med fantastiska härliga och en del mindre härliga och en del rätt så kassa idéer också faktiskt. Såna som har det bäst om dom stannar på tankestadiet och aldrig blir förverkligade. Som till exempel;
-Måla matbordet svart...
-Och/eller måla stolarna svarta...
-Måla om det, i dagarna, vita nymålade nyinköpta vitrinskåpet i matrummet till... typ svart..

Jaa.. ni ser ju, det finns ingen hejd på eländet och jag undrar varifrån alla dessa svarta idéer kommer? Kanske är det lite abstinens. Jag har nämligen inte fått några loppisfixar på väldigt länge nu och börjar likt en beroende bli rastlös och det börjar krypa i kroppen. Till råga på allt är det nyårsdagen och inte ens det stora varuhuset är öppet.. så jag måste nog gå ut och ta en lång stärkande promenad eller måla någonting, bara lite lite svart... ;)


Nu har allt det fina porslinet fått ta sin hedersplats i det, för oss nya vitrinskåpet i vilket vi lyckades slå sönder en ruta i innan vi ens ägt det i fulla sextio sekunder ;) Vi var alla väldigt imponerade och i släpvagnen fick vi alltså lasta ett stycke skåp och en hel hög med glasskärvor. Förra ägaren var nog själaglad att han var just, förra ägaren ;)

Nu ska jag gå och måla på någonting ;)
Ha en god början på året!
Kram Krutan på steroider ;)

21 kommentarer:

 1. God fortsättning!
  Kul att du har så mycket nya ideer på det nya året, det är väl tur att man inte stannar av, det måste hända lite. Enligt min man händer det lite för mycket ibland men han vänjer sig. Ha det bra.
  Kram /Helen

  SvaraRadera
 2. Humre, humre - du er så flink til å skrive - også...
  Håper du får startet opp med noe "svartmaling" etterhvert, men uansett så er de hvite tingene du har lagt ut i dag, supervakre...
  Et godt kreativt 2010 til deg fra meg!
  Klem Marit :o)

  SvaraRadera
 3. "Loppisfixar" - det saknar jag också nu :-). Det är ju hopplöst när allt är stängt I FLERA VECKOR. De som driver loppisarna kan omöjligt förstå vilka beroenden de har skapat, och ännu mindre tar de sitt ansvar för att se till att vi får våra behov tillfredsställda! Oansvarigt, om du frågar mig :-).

  Gott nytt år önskar
  Helena

  SvaraRadera
 4. HEj Karin och tack för påhälsningen!

  Ja jisses vad jag känner igen mig...inte bara i rastlösheten när man inte har något skrotobjekt att försköna, utan även i det svarta. Jag har en stor svart burk här hemma som jag bara äääälskar!

  Nyårslöften? Jo, men jag tror jag skall planera noga innan jag yppar någonting...annars brukar de gå i stöpet på direkten!

  Sköt om dig.

  Kram,

  Anna Julgris

  SvaraRadera
 5. Du är för kul, och visst slår du huvet på spiken. Prata inte om eländet med allt skoj som är stängt när man faktiskt har tid. Men när det väl brakar igång här i sörmland mad alla skrothörnor så är jag nog den första som bankar på dörren=)
  Ha en bra början på skrotsamlaråret 2010!
  Annica loppislover

  SvaraRadera
 6. Haha, ska skåpet bli svart nu igen? Det blev ju så tjusigt i vitt! ;o)
  Men visst är det fantastiskt hur en möbel kan förändras med lite färg!
  God Fortsättning (med penseln),
  Lydia

  SvaraRadera
 7. Jag har inte avgett några löften utan delar bara med mig av min fantastiska lyckokänsla.

  Gott Nytt År!

  Tusen kramar till dig min bensprattelkompis
  Lena

  SvaraRadera
 8. Hej Karin! Gott nytt 2010! Vist är det konstigt att man hela tiden glömmer av sina löften till sig själv? Jag vet inte hur många gånger jag lovat att ta tag i saker i tid, inte äta sötsaker och en massa annat.. men hepp- inget har hänt än.. ;)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 9. God fortsättning Karin!

  Det är härligt att kika in till dig och höra om era projekt. Din energi smittar av sig *ler*. Jag har haft svart matbord i några år nu, men jag funderar starkt på att måla om det. Vi sa just att det är så ljust och fint nu i jul i matrummet för jag har haft vit duk på. Men egentligen är det inte färgen tror jag utan just en förändring som man längtar efter. Det är väl därför man är så galen i inredning som man är *skrattar*.

  Lycka till med penseln och det ska bli spännande att se om det blir svart hos er. Det är riktigt snyggt tycker jag också:)

  Gott Nytt År!

  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 10. Gott Nytt År vännen!!!

  Tack för ett härligt blogg-år - keep up the good work!

  Kram Jes

  SvaraRadera
 11. Du har ju såååå mycket fint i vitt!!! Spännande att se vad det blir som får svarta drag med penseln... Den där färgen som de säger inte är någon färg invaderar mitt hem också... den är beroendeframkallande... precis som det vita... sockret...lätt att bli våldsam om man inte får det, och krossa sådant som inte ska krossas..:(
  KRAM och god fortsättning Karin!

  SvaraRadera
 12. Haha det där med nyårslöften harn man försökt med många ggr...men som du har jag välldans svårt med att låta bli sött! Mitt löfte är att ta tag i några av mina extra kilon när barnen börjar i skolan igen efter lovet!

  Gott nytt år och Lycka till!
  kram Marina

  SvaraRadera
 13. Härligt att höra att det är fler som har huvudet fullt av idéer som inte bara är bra idéer... Ha ha..

  Önskar dig ett gott nytt 2010 - fullt med loppisfynd och projekt!!

  Kram
  Willewira

  SvaraRadera
 14. Hello Karin,
  just fond your blog and I find it amazing. Love all your white lovelies - I adore shabby chic, vintage, and nordic home decor.
  your blog is exactly the place where one would like to spend some pleasant time surrounded by beauty.
  I will be back againto catch up with all your past and new posts.
  happy new year
  rita

  SvaraRadera
 15. Hej Karin!

  Tack för din hälsning hos mig!
  Ja, det må jag säga...verkar som jag hittat någon som håller på preciiiiis som jag....KUL!!
  Penseln hinner inte torka här i dagarna då den används flitigt!
  Idag ska jag måla ett skåp (igen)
  När jag köpte det var det avlutat, sen vitt, sen grått, sen vitt och idag ska det bli grått igen...:)

  Nu ska jag fortsätta kika runt på allt det fina härinne!!

  Kram
  Anna-Malin

  SvaraRadera
 16. hihih ja nyårslöften var det ja....äh det är redan glömt!
  vill också svart.....stora köksbordet skulle bli fint....(resten av familjen håller inte med.....än....hihi)
  ett riktigt gott nytt år till dig
  marianaskeramik

  SvaraRadera
 17. Ja det är bättre att inte lova alls...;)

  Fina bilder som alltid!

  Önskar dig ett nytt gott 2010!

  Kramar!

  SvaraRadera
 18. hej och god fortsättning på det nya, gillar din beskrivning på hur en kreativ hjärna ser ut igenomskärning.... ha ha detta sammelsurium av ideer och små glimtar till ideer som självständigt tar plats och pockar på uppmärksamhet... Jag känner igen mig i din beskrivning.. och ibland måste man hejda sig... men likafullt är ständigt... kaos.... härlig röra och verkstad i huvudet.... Har just läst en bok om skapa med betong... tur i oturen att det är så kallt... så att blaska med kall betong får vänta... Ha det så himla gott och tack för att du delar med dig. kram Jeanette

  SvaraRadera
 19. Har faktiskt inte avlagt ngr löften försöker istället vara tacksam för allt det bra som varit. Har tidigare haft mkt sorg i familjen så det känns viktigare.

  Kram på dig krutpaketet. Betty

  SvaraRadera
 20. Oj vilken fin blogg du har Krutan!
  Måste se till at uppdatera mig på dina uppdateringar. Mycket fina och inspirerande bilder : )

  Du är inte ensam att gå i svarta tankar. .Jag har ett hörnskåp i furu som i mitt huvud pendlar mellan att bli shabby vit eller svart-grå. . Hmm. .

  Kram Annie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin