fredag 15 januari 2010

Hoho?

Nu undrar ni kanske vart jag har tagit vägen, om Lasse kanske har tröttnat på mina idéer till slut och dumpat mig i något dike någonstans ;)
Nää jag håller på att jobba ihjäl mig och några till ;) Kristin med den fina bloggen I mitt paradis kommer hit imorgon och med sig har hon en fotograf.. dom ska fota lite till ett reportage :)
Och det var så att jag bara skulle städa lite och så hade jag en liten idé som jag ville göra och nu ser lägenheten helt plötsligt helt annorlunda ut... helt transformerad! Jag är på G och skapar, Lasse tycker bara att jag stökar till ;)Nu ska jag gå och spika på någonting
Kram Karin alias "transformers"

19 kommentarer:

 1. Tjena pinglan! Åjo jag undrade allt om du gått och låst in dig i ett gammalt skåp eller nåt.. men oj så lättad jag blev när jag såg att så inte var fallet. Vad kul med reportage!! Ha det så skojigt och visa gärna dina transformers sen.. =)
  Kram och trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Ojojoj, glöm inte meddela när det publiceras...då ska det shoppas tidning!
  Trevlig helg,
  Lydia

  SvaraRadera
 3. Men vad skoj med reportage!! Säg åt dem att publicera det bums, för jag vill inte vänta, jag vill se reportaget NU! :D

  Kram Titti

  SvaraRadera
 4. Alla är ju inte lika snabba på att anamma nya idéer.. Jag tycker dina idéer är spännande.
  Kul med reportage! // Marie

  SvaraRadera
 5. Hej Stök-Fia... kul att du håller på och så spännande med reportage!
  Lycka till!

  Ha en fin helg, kram Marie

  SvaraRadera
 6. Hejsanhoppsan, va kul Pinglan! Jag, vet att man plötsligt vill så mycket.....konstigt att man inte vill lika mycket efter att de varit på plats.....=O(.Det är lätt att jobba som en tok för att sen på kvällen efter repotaget sitta som en urvriden trasa men oj, så kul det är. Vart kommer repotaget att hamna. Berätta så fort du vet och när det kommer. Ha en skön helg.../Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Jisses...jag skulle nog bli snurrig om någon skulle komma och fota här. Har fått några förfrågningar men valt att avböja. Helt enkelt pga att jag skulle vända upp ohc ned på allt och göra både mig själv och familjen galen på kuppen. Tror jag. Är det ungefär i den fasen du befinner dig? Om så önskar jag dig lycka till med slutförandet. Eller - det gör jag i vilket fall som helst ;)

  Lycka till !

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 8. Hej Karin! Japp, vi kommer imorgon!!! Det ska bli jättekul! :-) Städa nu inte ihjäl dig för det finns en jättesmart uppfinning som heter Photoshop som Hasse behärskar till fullo *ler*

  Sov gott! (Kanske inte än, men senare!)

  Kram från Kristin

  SvaraRadera
 9. Tänk att karlar har så svårt att förstå att man skapar och inte stökar. Det verkar som om det ordet fattas i deras vokabulär.....

  Spännande att se hur du gjort sedan.

  Jag har däremot inte svårt att tänka mig dig som tranformers, jag antar att du övar lite på bensprattlet medans du snor runt i lägenheten. Vi borde kanske öva upp ett litet nummer till våren och ta Säter med storm *fniss*

  När vi byggt klart här hemma får vi väl ta en liten bloggträff hos mig. Springa i affärer osv......

  Ha en skön helg

  Kram Lena

  SvaraRadera
 10. Hoppas du hinner stöka tillrätta igen innan de kommer imorgon. Du får kommaihåg och hojta till var och när ditt hem kommer ut i tidningen. /linnea-maria

  SvaraRadera
 11. det verkar alltid nästan hända något spännande hemma hos er, glöm inte bort att säga till när reportaget kommer i tidningen. Är väldigt impad av din energi!

  pillan

  SvaraRadera
 12. Hej du!
  Har fått sitta och fnissa lite här nu igen, när jag läst dina inlägg :D Du skriver så bra!

  Jättespännande med reportaget och Kristin är ju så jätteduktig!
  Hoppas ni hade riktigt kul tillsammans, ser fram emot bilderna ;)

  kram, Ann-Christine

  SvaraRadera
 13. Hej hej!

  Hittade hit via Kristins blogg. Vilken härlig blogg DU har då. Så vackert hemma och så verkar du ju helskön som person inte minst :)

  Lägger till dig i min blogglista för hit vill jag absolut igen! ;)

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 14. Hej! Hittade hit via "I mitt Paradis" Jättefin blogg du har. Hit kommer jag återvända =) MVH Johanna

  SvaraRadera
 15. Hej, Krutan!

  Nej då, du tar nog väl hand om dig. Männen tycker alltid att man stökar till, hahahahaha.
  Men vad kul att de ska göra reportage. När kommer det ut då? Och i vilken tidning?
  Har förstått att det kan ta lång tid innan det trycks. Lägg gärna in bilder sen och glöm inte informera oss andra om när ert vackra hem kommer ut i handeln.

  Lycka till!


  Kram Inka

  SvaraRadera
 16. Tjingeling!
  Hoppas det gick bra med reportaget...
  Blir spännande att se sedan. Du har det ju så fint!!
  Kramelikram Susanne

  SvaraRadera
 17. Vad spännande med reportaget! Ska bli kul att få se sen!

  Har dolt min blogg igen, din inbjudan ligger kvar sedan sist om du vill fortsätta kika in!

  Kram kram!

  SvaraRadera
 18. Hejsan, hoppas allt gick bra med reportaget, och att du kan pusta ut lite nu :-) Ska bli kul att se det sen för du har det ju så himla fint! Du hojtar väl till i vilken tidning det hamnar. Det där svarta lilla skåpet i inlägget innan är ju helt ljuvligt, jag har målat lite svarta accenter här hemma men blev sååå sugen på ännu mer svart nu :-) Kram Paula

  SvaraRadera
 19. hej!
  Första gången jag kikar in här, oj så fin blogg och hem du har!!
  Kram Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin