onsdag 6 januari 2010

Skåp till salu

Min syster undrade om jag möjligtvis höll på och feng shuiade hemma hos mig eller om jag helt enkelt hade tänkt börja med den betydligt mer avskalade stilen. Barnen står stumma och undrar vad som händer. Mattias som är familjens minimalist hejar på och ser glad ut, Johanna ser skeptisk ut men ändå något hoppfull, kanske ska det nu köpas nya möbler, förslagsvis från det stora varuhuset, Lasse är luttrad och hänger med i svängarna så gott det går och njuter av nuet... det blir ju så luftigt när möbel efter möbel försvinner :)

Det lilla skåpet ståtar idag med en finfin svart färg och håller på att få nya fina lister i nederkant. Lasse som är något mer ordentlig än jag är tyckte inte alls att det var så fint med dom trasiga gamla listerna och halade genast fram en ny list från någon spännande gömma här hemma, helt på eget bevåg. Jag kunde bara hålla med, klappa händerna och vara glad och han blev genast misstänksam och undrade vad jag nu hade i kikaren. Att jag höll med om någonting så där entusiastiskt och glatt var ju något ovanligt påstod han ;) Jag tror, att han hoppas på att jag ska sälja det också när det är färdigt :)

Två skåp som jag faktiskt tänker sälja är dom här två.
Jag har bestämt mig för att sälja mitt stora tunga linneskåp som jag brukar roa mig med att flytta runt i högervarv på kvällarna :) Lasse håller tummarna för att han i framtiden ska få se på tv ostört på kvällarna ;) Vi får väl ser hur det blir med det ;)
Det finns ute på blocket och på min andra blogg.


Nästa skåp på tur är det fina vitrinskåpet som vi lyckades slå sönder och fick laga så fint ;) Det finns till salu på samma ställe som linneskåpet.

Nu ska jag sätta mig och kika i auktionskatalogen för auktionen jag ska gå på i morgon.. MOAHAHA... jag har sett ett fint skåp där... hehehe..ränderna går aldrig ur ;)
Kram
Randiga Rutan

7 kommentarer:

 1. Hej hej Karin! Hoppas det finns kvar en massa fina möbler när jag kommer *fniss*

  Snygga skåp, särskilt linneskåpet, men tyvärr för högt för min andravånings snedtak där jag tänkte mig ett skåp... attans!

  Kram på dig och ha det bra i kylan!

  /Kristin

  SvaraRadera
 2. Hallå där krutan!
  Hihi, visst är det väl smidigt att flytta lite tunga möbler om kvällarna.. känner igen syndromet! Skulle gärna köpa ditt linneskåp, om det inte vore för att jag har ett nästan likadant som inte ens fått komma in än- vi måste också sälja av lite först.. du som är så händig med möbelrenovering kanske skulle vara intresserad av något i vårt möblemang, hehe..
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 3. Jätte fint linneskåp, skulle matcha fint med min skänk med lika fina kurviga ben. Tyvärr har jag varken plats eller möjlighet att hämta det : )

  Du verkar ändå ha en rätt så förstående karl du. Min har knorrat rätt ljudligt på sistone när jag beskriver mina inredningsplaner. Vette tusan vad jag ska göra med han : )

  Kram Annie

  SvaraRadera
 4. Det var fasiken vilken energi du har. Blir man så av jultillbringande i Gävle.....?
  Här är bistert med -25 grader men vi skall inte klaga då jag "facade" med kompis i Särna som hade betydligt mer.
  Nå ja, ledig dag idag så vi har varit hemma och eldat men imorgon är det jobb dag igen. Tur att barnen är hemma och kan köra kaminen. Har ännu inte fått energi till att få bort julen men skall så smått börja plocka lite i kväll. Julgranen får nog stå till helgen då den åker ut. Blir lite mer vintrig inredning....hm, ska jag ta in lite snö då eller????
  Hur som helst så får ni ha en God Fortsättning på det nya året och du, om inte karmstolen blir såld så är jag sugen på den....när du skall upp nästa gång =O)/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Fina skåp du har till salu. Särskilt linneskåpet. Liknande vitrinskåp har jag också - det står i växthuset av alla ställen. Där förvarar jag krukor, lite dekorationer, fröpåsar, små glas och gamla flaskor med allt för starka drycker i (ibland kan man ju behöva något stärkande efter ett hårt pass i trädgården), och annat lite smått och gott.
  Förstår att du gillar auktioner, vem gör inte det. Har i dag tittat på en av mina favvisauktioners hemsida för att se vad de säljer på söndag. Det är ju en höjdare bara det!
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 6. Blev lite orolig först... himmel vad händer...???? Men nu förstår jag. AUKTION. Gott att ränderna inte gått ur...:) Lycka till i skåpjakten!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Din man verkar vara ganska lik min som ibland frågar om det verkligen ska se ut så där men han börjar vänja sig vid mina nycker. Vilka fina möbler du ska sälja.
  Ha det bra.
  Kram/Helen

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin