söndag 10 januari 2010

Svarta tider

Hallå på er alla små snökanoner!
Har ni frusit fast eller sitter ni fortfarande löst ;)
Här har vi varit innomhus flera dagar i sträck men det kanske inte enbart är av ondo eftersom Lasse har haft väldigt mycket att göra tex;

- Modda två stycken lampor inropade på auktion, skitkul!

- Bära alla lakan, handdukar och tyger fram och tillbaka mellan soffan och vår säng morgon och kväll, eftersom jag sålde linneskåpet och inte hade något nytt, han är döimpad!

- Klättra och kryssa genom den hinderbana som utgör vår lägenhet eftersom jag möblerar om överallt... typ samtidigt, han undrar nu om någon vill köpa en sambo ;)

Jag har i alla fall lyckats knåpa färdigt det lilla skåpet som var brunt :) Målade svart och nötte fram det bruna under och textade No 15 på dörren eftersom det faktiskt stod 15 på det, fast lite annorlunda, innan jag gick lös med penseln :)

Nu ska jag gå och rodda runt några handdukar ;)
Kram
Rediga Rutan

16 kommentarer:

 1. Åh vad läckert matt och nött det blev med den svarta färgen!! Har du haft på nån vax eller nåt eller är det själva färgen som är så matt i sig? Helt klart är skåpet underbart!! Vad ska du ha i det?? :D

  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Jäddrar va snyggt de blev..gillar ju svart jag:)..Pia

  SvaraRadera
 3. Karin!

  Du lyckas verkligen med dina möbler! Så jäkla snyggt. Verkligen!

  Önskar en fin kväll. Här skall hängas tvätt...

  Kram,

  Anna

  SvaraRadera
 4. Blev riktigt bra skåpet!
  Blev inspirerad att ta tag i alla mina möbelprojekt, men har ingen plats till att slipa och måla. Hur gör du när du bor i lght?

  Kram Annie

  SvaraRadera
 5. Hihi..ja då är vi lika billiga vi nu då. Själv sålde jag en golvlampa härom veckan, vilket betyder att vardagsrummet är mörkt som natten..inte har jag råd att köpa en ny heller..haha...Tur att våren är på intåg:) Kan nämna att det var lite småmutter från sambon, men visst tyckte han att det var ok..fast muttras ska det!!

  Sen halvrenoverar vi överallt, och har haft århundradets bråk om detta idag. Men det började med att jag skulle flytta en garderob från övre hallen in till sonens rum (tillfälligt...), och då blev det plötsligt storrensning bland alla saker där. Och nu är vi inte klar där heller...hihi.
  Men kryssa mellan grejor börjar liksom bli vår grej;)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Ohhh vad fint skåpet blev !! Himmel alltså vad du är duktig !!
  Ha nu en toppen dag
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 7. Riktigt läckert.. gillar det svarta. målade själv ett förra våren.. stort till vardagsrummet.... först lite ågren över att det inte blev vit... men nu ääälskar jag det. kram Jeanette kram Jeanette

  SvaraRadera
 8. Hallååå där härligt galna kvinna!!

  Jaaaaaa, ska du på formex??
  Självklart måste vi träffas!!
  Vi åker ner på torsdagen och då har jag order ifrån Sussie (min högra hand ) Att jag absolut INTE får träffa någon för då ska vi vara effektiva förstår du, hehehhe.

  Men på fredagen om du är där så vill jag gärna träffas :-).

  Kan inte du maila mig ditt mobilnr så att vi kan hitta på varandra???

  och du...jag såg hur skåpet såg ut innan och tyckte att det var alldeles ljuvligt...men på ngt jäkla vis så blev det ännu ljuvligare nu. Skiiiitsnyggt!!!

  Jag blev sååå sugen att måla en möbel svart nu.
  Men vad 17 användre du dig av för färg?

  Jag har frågat hos min färghandlare för att kunna få en matt svart färg men de påstår att det inte finns någon???

  Ha det bäst din galning...och duuuu...säg åt din älskade sambo att jag köper dig direkt om du är till salu, hahahah...fast å andra sidan är nog jag också till salu ;-).

  Kraaaam
  Melinda

  SvaraRadera
 9. Snyggt det blev! /linnea-maria

  SvaraRadera
 10. Hehehe, våra sambosar skulle nog ha mycket att prata om! ;) Så snyggt skåpet blev!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 11. Jag köper dig direkt!!! Om du tar med dig det skåpet förstås... så fint!!!
  Kram

  SvaraRadera
 12. Så snyggt skåpet blev, med det blir ju alla dina grejor!

  Det är så härligt uppfriskande att läsa din blogg, man ler ofta igenkändande (tänker på mannen i mitt liv)

  Själv har jag tagit upp möbelfixandet igen efter en massa herrans år, och det är så roligt, kollar på din blogg och blir så inspererad!

  Tack för en väldigt uppfriskande blogg!
  Pillan

  SvaraRadera
 13. Men kreativa människa va fint de blev=)Matt svart,nu blir jag allt sugen på en del projekt jag går och fnular på.Imorgon blir det färgaffären...det får bära eller brista trots att det är januari.Vad är väl en burk mat mot en burk färg??Man kanske blir smal och glad om man köper färgen istället...=)Annica

  SvaraRadera
 14. Tålmodig sambo du har!:)
  Skåpet blev jätte fint.
  Kram

  SvaraRadera
 15. Superfint med svart färg på skåpet.
  Här hemma letar det sig mer och mer in svarta detaljer. Ibland kan jag tycka att det blir för mycket kontrast till mitt övriga vita, sen ser det hos någon annan och då är det såå snyggt igen...hmmm man slutar aldrig förvånas över sig själv, hihi

  Kramiz Lena

  SvaraRadera
 16. Älskade det svarta skåpet, och böckerna. Är helt inne i en svart period just nu så gärna svart för mig.
  Ha en skön helg.
  Camilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin