lördag 23 januari 2010

Tandvärk

Har väl aldrig gjort en människa glad!
Nää vet ni vad det är bara besvärligt!
Lördag :
- Lördagsgodis
- Tugga alla sega godisar bara på ena sidan med hälften av tanduppsättningen
- Det tar mycket längre tid att tugga - hälften så många tänder-dubbelt så lång tuggtid
- Andra hinner äta dubbelt så många godisar
- Man missar hälften av godiset....lördagslivet blir mycket besvärligt och frustrerande!

Låta bli godiset? Näää skulle inte tro det va ;)
Jag har precis köpt hem lite grillchips också... det är ju trots allt lite mer lättsmält.. behöver inte alls lika mycket tugginsats, kanonbra! ;)

Tandvärken påverkar hjärnan också.. eller är det dom starka tabletterna kanske ;) Man får lite svårt att tänka, det blir liksom lite fördröjning... Lite som ett eko och man får leta efter tanken där uppe i gröten
- Hur tänkte jag nu..
-tänkte jag nu
-tänkte jag nu
- Men Hallå!!
-hallå
- hallå
Ni ser ju, det blir inte mycket vettigt, vare sig på bloggen eller här hemma!
Det kanske var därför jag snöade in på alla fina klockor på mässan.... jag tänkte på klocka en gång och sen blev det till.... ja, många ;) jag kunde inte säga en mening utan att nämna ordet klocka till slut ;)
- Åååh kolla vilken fin klocka!
Sällskapet tittar och jag står och håller i en ljusstake.. eeh
- Ååh den här klockan var väl fin
Sällskapet tittar och jag pekar på en ..hm.. ljusstake.. ööh eko eko eko..
Ett jättefint litet bord som jag har ropat in på auktion står brevid soffan i vardagsrummet, alltså den moderna soffan som faktiskt går att sitta i ;)Jag har börjat smyga in lite mässing hemma som dom här ljusstakarna som jag hittade på loppis för ganska många år sedan.. jag tycker att dom är jättevackra både i formen, och i färgen på den gamla mässingen.Vad kan man göra när man har tandvärkssirapsgröt där uppe i hjärnan... jo sitta och kika i lite fina böcker för inspiration och tugga lördagsgodisarna frenetiskt på ena sidan i munnen.
En fördel är ju att man bara dreglar och smular på ena sidan av tröjan nu ;)

Ha en skön lördagkväll!
Kram
Karin i väntan på tandfén eller kanske.. tandläkaren-helst-inte-det-kanske-går-över ;)

13 kommentarer:

 1. Det var nog fler klockor an ljusstakar i ar pa Formex....

  SvaraRadera
 2. Poor you, hoppas värken går över. Tur att det finns bra lektyr.// Marie

  SvaraRadera
 3. Ja,ja alltid finns det någon fördel även med värk. Många böcker hinner man plöja igenom sittandes i den sköna soffan. Och tyvärr är det nog så att allt de dyrt förvärvade godiset slutar i en ännu dyrare nota hos "djävulsdoktorn"om du frågar mig med tandläkarskräck.Jag får superont överallt i mun när jag läser om dina tänder.../Annica

  SvaraRadera
 4. Nää fy så jobbigt med tandvärk... och på en lördag...
  Ligg nu i den moderna soffan och låt de andra fylla på chipsskålen...och ligger du där ännu på måndag så kanske det är farbror doktorn som gäller tyvärr...
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hu då, du får kanske gå till farbror tanddoktor innan det blir gökur du ser & hör överallt! ;o)
  Krya på dig,
  Lydia

  SvaraRadera
 6. Usch då- det låter väääldigt besvärligt med lördagsgodiset! ;) Nämen skämt åsido- tandvärk hr jag aldrig haft och vill inte ha heller.. Men så fina bilder du visar- bordet med ljusstakarna var ju superfint!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 7. Sååå fint det gamla sybordet blev!! Och så ringer du till tandläkaren på måndag!!
  Kram från Bodil

  SvaraRadera
 8. hej, tandverk och skoskav är något jag inte ens unnar mina ovänner... sa alltid min styvmor... Hu så hemskt det är. Hoppas du kan få hjälp. Annars uppskattar jag din värk-siraps-babbel.. Får mig att fnissa så här på morgonkvisten.... och det är ju en bra start på morgonen. Kram Jeanette

  SvaraRadera
 9. Stackars dig. Tandvärk är för djävligt :-( Hoppas att du blir fri från den snart.. Kram boppan.wordpress.com

  SvaraRadera
 10. Oj,oj! Det där lät inte bra! Hoppas du får ordning på tandvärken!
  Jag har smugit omkring på din blogg i ett år nu och jag tycker så mycket om den. Man blir glad av den, t.o.m. när du har tandvärk.

  SvaraRadera
 11. Aj Aj Aj...tandvärk! Stackars dig. Hoppas attdet gått över nu! /Lillsnörpa

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Fin inspiration du ger oss alla trots din tandvärk. Hoppas det blir bättre annars är väl en tur till tandläkaren nödvändig kan jag tro. Lycka till.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 13. Hihi..goa du!!..förlåt fnisset när du har tandvärk och lider..men du skriver såå roligt!

  Godis till varje pris..om jag såå skall dö på kuppen!!

  Hoppas att det löser sig med tanden..kanske får tandläkaren ett besök??!!

  ha det gottis!!
  Kram Sanne

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin