onsdag 3 februari 2010

God kväll i snögrottorna!

Jäklar vad det snöar :) det tar liksom aldrig slut men det är härligt för ni vet väl, att om det inte var kallt och minusgrader så skulle allt som kommer ner vara...ööh typ...regn!  öörk..inte alls lika roligt, fy för den lede vad trist det skulle vara då ;) Vet ni, det har hänt någonting riktigt roligt här.. ja, förutom snön då och det faktum att det faktiskt, till allas stora glädje och i synnerhet förvåning, fortfarande är häpnadsväckande välstädat här sen fotosessionen,..

Jag har fått jobb!!!
Jag kan från och med måndag eftermiddag titulera mig inköpsassistent och då förstår ju alla att det är rätt kvinna på rätt plats eftersom det är vida känt att inköp är min absolut starkaste sida och mitt främsta intresse, speciellt om varorna är lite skeva, gamla och har en anstrykan av rost i ytskiktet och kan återfinnas i någon av alla suspekta, dammiga och fallfärdiga loppislador ;)
Nu kommer jag äntligen att få ordnade arbetstider och en fritid :) Det vet ju ni där ute som är egna företagare på heltid att jobb och fritid inte alltid är så tydligt åtskilda ;) Och när man är arbetslös ja, då är det samma sak, nästan värre för då har man ingen fritid - all tid är potentiell arbetstid ;)

Nu har jag dock varit lite olydig och tagit mig friheten att roa mig lite på min fritid/potentiella arbetstid som egentligen inte är min att förfoga över utan som tillhör arbetsmarknaden ;) Jag har målat lite på tyg som ska bli kuddfodral och helt i linje med min förtjusande personlighet så har jag bara gjort två framsidor, alltså inte något helt kuddfodral...än. I väntan på att resten av dom tilltänkta kuddfodralen, alltså baksidorna, ska bli färdiga, vilken dag.. *host host* eller vecka som helst så har jag hängt en i soffan och en i fåtöljen


En med Lasses monogram och en med mina... mmm jag vet, jättegulligt.. men bara för att jag inte kan skriva enbart mina monogram överallt.. ni vet, klä in hela lägenheten med mitt eget ego för det är ju gubevars några stycken till som gör anspråk på att bo här ;)

Nu ska jag gå och göra en av dom där andra sällskap i soffan ;)
Ha en skön kväll
Kram Krutan

Ps. Jag ska alltså inte köpa in gamla antika saker i mitt nya jobb... vad jag vet, det sparar jag till min nyfunna fritid ;)

17 kommentarer:

 1. Hej krutan!
  Ett stort grattis till jobbet, måste kännas skönt.
  Tillverkar du för försäljning mån tro, dina fina tryckte tyger?
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Hejsan..Lilla Krutan..och jättegrattis te jobbet..hur kul är inte det då...att få ha hobbyn som jobb..Håller med dej..int vill vi ha regn..nää trivale..då tar jag hellre snö..fast just nu tycker jag nog att det räcker...
  Snyggt med kuddtexterna oxå..nått jag vill testa fasty aldrig får tummer ur:)..
  kram...Pia

  SvaraRadera
 3. Stort stort grattis till ditt nya jobb! Man blir lite nyfiken på vad du ska köpa in... har det lite med inredning att göra måntro?

  Jättefina kuddframsidor;-) Har man snyga initialer så har man! Jag gillar t ex mina barns första bokstäver (N) och har fått dille på den bokstaven så det finns både hemmagjorda och köpa N lite här och var i huset;-)

  Sköt om dig! Kram

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till jobbet! tycker att din blogg är väldans fin!

  SvaraRadera
 5. Åhh GRATTIS till jobbet !! Vad roligt !! Vad är det du ska köpa in ??
  Nämen du..himmel alltså, din kreativitet finner inga gränser !! Sååå underbart fina monogram du målar på tyg !! Du e ju bäst !!
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 6. Vad kul för dig!!!! GRATTIS ;-)

  SvaraRadera
 7. Stort grattis till jobbet!!

  Att ha för mycket tid till övers är inte alltid lätt att hantera. Oftast får man mer gjort när man har en begränsad tid att tillgå... har jag märkt. :)

  Vem vet, kanske din redan nu höga produktivitet blir ännu högre... till glädje för oss som följer dina projekt.

  Lycka till på jobbet!!

  Kram
  Willewira

  SvaraRadera
 8. Hej Krutan!
  Grattis till jobbet och den nyvunna fritiden! Sitter alltid och småskrattar för mig själv när jag läser din blogg, det är roligt skrivet och dessutom fina bilder på allt du fixar med. Nu när jag sett dina fina monogram måste jag också pröva!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 9. Grattis till jobbet, låter som klippt och skuret för dej. Som vanligt har du gjort jättefina alster, denna gång i form av kuddfodralen SUPERFINA!. För min del så kan det vara färdigt med vintern nu men jag får nog härda ut ett tag till verkar det som.
  Ha det så bra kram Petra.

  SvaraRadera
 10. Hej Karin! STORT GRATTIS!!!! Hoppas ni firar på något roligt sätt!

  Här går jag och väntar på att Hasse ska skicka bilderna till mig, han har lovat mig dem denna vecka så jag kan sända över dem + utkastet till texten till er!

  KRAM och ha det så bra i allt vitt!
  /Kristin

  SvaraRadera
 11. Mycket snyggt, det där vill jag också prova, var hittade du dom fina bokstäverna, är det schablon eller på frihand?
  Kram Liselott.

  SvaraRadera
 12. Ett jättestort GRATTIS till dig:) så roligt.. Det är så fint monogram och du har gjort super fina.. ha en ljuvlig dag kram kram sandra

  SvaraRadera
 13. Vad roligt Karin, grattis!! Passar ju dig perfekt! ;)
  Sååå fina monogram du gör! Kan du inte beskriva för mig hur du gör och vilken färg du använder? *blink blink*
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 14. Hej!
  Vilka fina kuddar. Grattis till ditt nya jobb, jätte roligt för dig tycker jag. Lycka till.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 15. Åh så spännande jobb du verkar ha fått! Grattis!

  Du visar så mycket fint, jag återkommer!

  Varma hälsningar
  Noamaja

  SvaraRadera
 16. Hehe, så kan man också se det...äntligen fritid när man jobbar! :oD
  Lycka till,
  Lydia

  SvaraRadera
 17. Hej där!
  Gillar din blogg o speciellt de fina kuddarna du har i soffan. Har du tryckt o sytt alla själv? Letar efter just sådana kuddöverdrag :)

  Ha en bra helg!
  /Hanna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin