söndag 7 februari 2010

Grodor

Följande utspelades idag när Lasse och jag var tvugna att rodda ut alla lakan och handdukar och annat smått och gott från skrubben för att komma åt garderoberna och våra kläder, eftersom vi fortfarande inte har något linneskåp ;)

Jag: Den här lampan (en i mitt tycke jätteful plafond i frostat glas och plast från ikea) kan vi lägga ute i trappen med en lapp där det står - varsågod om någon vill ha den!

Lasse: Men jag tycker att den är ganska fin, är det inte synd att ge bort den...?

Jag: Men vaddå? vad ska vi göra med den då... det är ju inte så att vi har köpt den för dyra pengar, den satt ju i lägenheten när vi flyttade in och vi kan ju inte spara den bara för att spara den, och lägga den i förrådet för att du tycker att den är så fiiin.... (ungefär här inser jag vad det är jag står och säger)

Lasse: HAHAHAHAHA!!!!... tittar på alla dessa lådor med 600 krukor som står staplade i hallen och utbrister....Karin, nu föll du allt på ditt eget grepp!!

Lite andra saker som Lasse gillar att göra förutom att bära lakan och handukar fram och tillbaka i lägenheten ;)

Snickra på allehanda fina projekt ;)


Meka med mina elverktyg när dom av någon anledning inte fungerar...

Rädda diverse infrusna möbler ur bodarna i stugan ;)

Imorgon ska han dock åka på turne med jobbet och få sig några dagars välbehövlig vila från sin kreativa sambo ;)

Ha en skön kväll
Kram Karin alias hamstern

6 kommentarer:

 1. Ha ha, så kan det låta här hemma också!
  Det är inte lätt att alltid komma överens. Händig karl du verkar ha i alla fall!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Så roligt det är samma här, min man älskar verkligen alla mina härliga projekt.. ha nu en ljuvlig kväll kram kram sandra

  SvaraRadera
 3. Hihi, känner igen det där. Jag gillar också att spara, man vet aldrig när man kan få användning för det! Min sambo å andra sidan gillar att rensa och ibland tror jag att han rensar bland mina grejer också och låtsas som ingenting. Inga stora grejer men inredningstidningar och småprylar som han tycker legat alldeles för länge i källaren. Men vad ska man ha en källare till om inte förvara gamla grejer?! Så tycker i alla fall jag! Kram

  SvaraRadera
 4. Underbart när man faller på eget grepp :) Så kan det gå ibland....

  Kul läsning här på din fina blogg!
  Ha det gott, kram Marie

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att Lasse har dig. Vad skulle han annars göra med sin fritid om inte du hade en massa kreativa ideér????

  Här är det fullt med ideér nu och efter att ha varit sjuk så bara sprutar energin iaf frånmig, sambon ser lite trött ut efter helgen :)))))

  Ha re bäst

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. det där känner man igen,tur att det finns snälla makar som ställer upp på de mesta upptågen!


  pillan

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin