måndag 8 februari 2010

KomaKrukorna

Det är visst lite ketchupeffekt här på bloggen nu ;)

Bäst att passa på innan man börjar jobba för då vet man aldrig när det blir tid för en massa påhitt eller bloggande eller fejsbookande. Lasse har ju åkt iväg med jobbet några dagar.. moahahaha..och lämnat bilen hemma hos mig så nu har jag en massa hyss på kö här hemma ;) Just nu stökar jag mest till en massa , håller på att måla en byrå och medan jag väntar på att målarfärg ska torka så flyttar jag runt en sak eller två eller tre ;) Försökte fixa lite med alla krukor i hallen men dom är ju så många så jag faller i koma varje gång jag försöker tänka ut var någonstans i lägenheten jag ska göra av dom.... Skrubben är ju typ redan upptagen kan man ju säga, och förråden, och balkongen... ja ni förstår va ;)


Visst är dom välan fina ;) Så fort torpet, eller rättare sagt vägen dit har tinat fram ska dom få flytta ut på landet och fram tills dess får jag väl träda in i medvetslöshet varje gång jag går genom hallen ;)

Ha en skön dag
Kram Krukiga Rutan

15 kommentarer:

 1. Hej Krukiga rutan,
  älskar verkligen dina krukor de är så vackra jag har några hemma oxå och jag vårdar dem ömt... ha nu en mysig kväll kram sandra

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga lerkrukor ! Underbar patina ! Kramar Susanne / den gamla skolan ♥

  SvaraRadera
 3. åh, just en sån hög med krukor vill man ju ha...
  men ännu hellre vill jag kunna köpa dina fina möbler/prylar...

  Kan du skriva till mig var du bor, så jag förstår om jag ev. kan hämta stooora möbler om du gör iordning fler....:-)) Tack!

  Hillevissan

  SvaraRadera
 4. Hallå krukiga rutan :)

  Hur har du burit dig åt för att få krukorna så där fint patinerade? Är det tidens tand eller? De är ju en prydnad som de är!

  Kramar Viveka

  SvaraRadera
 5. Passa på att hitte på så mycket du kan innan maken kommer hem igen, det brukar bli bäst så :)

  Krukorna är underbzara, jag skulle kunna ha hur många sådana som helst. Slitna lerkrukor är det bästa jag vet......

  Kramiz

  SvaraRadera
 6. Hej Underhållande Krutan!

  Faller i koma när du räknar...ha-ha! Ja, så kan det också vara. Så tycker nog sambon det är i vårt krukförråd också. Men jag håller hårt i mina favoriter. Han kan väl slänga lite äckliga träningsväskor i stället!

  Lycka till med hyssen!

  Anna

  SvaraRadera
 7. Hejsan Krutan!
  Så fina krukor är ju en fägring var de än står, ingen anledning till medvetslöshet där inte! ;o)
  Ha en gó & kreativ vecka,
  Lydia

  SvaraRadera
 8. Ljuvliga krukor!
  Ha en bra vecka
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 9. underbara krukor, såna kan man aldrig få för många av (ska vara när man ska förvara dom då) Men snipp snapp snup så är vintern slut och du kan komma fram till torpet.

  kram
  pillan

  SvaraRadera
 10. Halloj ! Vet precis vad du menar med "koma" . Här hemma brukar de säga - Usch nu har du den där otäcka göra om blicken igen.
  Jag hoppas inte Lasse läser ditt inlägg med det otäcka "göra om skrattet" ,då kommer han säkert hem direkt. Många kramar Bitte

  SvaraRadera
 11. Hej Karin! Låter skojsigt med hyss! Önskar jag hade tid för då skulle jag hitta på en massa hyss jag med- är så skoltrött nu- vill bara inreda och blogga och åka på auktioner och loppisar! =) Men det kommer väl en tid när man hinner det med..
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 12. Go kväller..
  Vilka fina krukor som bara väntar på vår... Tänkte bara fråga den svarta färgen du andvänt till ditt fina skåp är de v slip, min bror säger att man inte kan bryta den helt svart och jag vill inte ha lack... Ha en fortsatt trevlig vecka..
  Kraaam

  SvaraRadera
 13. Blev så nyfiken på bloggnamnet att jag var tvungen att titta in.
  Fint du har det på bloggen din.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 14. Tack goa Karin för din goa hälsning och för så snabbt svar om färgen, jag har genast beställt en burk.. Tusen tack... Så många har ju börjat måla saker svart nu och ditt skåp är ju bara sååå fint.. Må så gott i solskenet..
  Kraaam Linda

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin