söndag 21 februari 2010

Loppis

Brukar ni få lite panik när ni ska åka på loppis, eller rättare sagt, när ni är på väg?

Jag har ofta det, och det formligen övermannar mig när jag sitter i bilen och är på väg dit. Den irrationella loppisloben i hjärnan börja genast utsöndra på-liv-och-död-hormoner och alla bilister, inkl Lasse, om han kör och jag sitter bredvid, kör naturligtvis för sakta och min hjärna börja genast gasta för full hals innanför pannbenet  ;)

- (stötvis flämtande andning och vild stirrig blick) Åååh.. alla kommer att hinna före mig…

- (vrider händerna i panik och svetten börjar bryta ut) herreguud.. måste du köra så sakta kan du inte gaaasa lite då..

- (hjärtat rusar och paniken bryter ut i full skala) ur vägen #+&%¤ väglus det gäller livet!!.. eller ööh.. i alla fall några gamla bestick.. eller en gammal tallrik.. kanske en möbel….

 DSC02820

Gamla böcker i olika former brukar jag alltid hålla lite extra utkik efter när paniken väl har lagt sig och jag kan andas normalt igen ;) Jag tycker att dom är så fina att blanda och lägga i olika högar.

DSC02812

Hur är ni där ute i stugorna, är ni fullkomligt lugna som filbunkar eller är ni lätt hysteriska som undertecknad och rusar omkring med vild blick och håret på ända när det är dags för loppis? ;)

Ha en skön söndag alla chokladpraliner!

Kram Karin Krut “starring in gökboet”

9 kommentarer:

 1. Hihi lider nog av samma fenomen ;o)
  Ha en fin kväll!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Sitter här och skrattar:)
  Jag känner igen mig totalt..
  Underbara böcker...
  ha en fortsatt mysig kväll!
  sandra

  SvaraRadera
 3. Fick mig ett gott skratt och jag tror inte jag är ensam!Precis så där är nog de flesta av oss bloggare!!!
  kram7Anne-lie

  SvaraRadera
 4. Skratt...jag tycker jag känner igen det där! Det är märkligt hur stressad man kan bli av bara tanken på att någon skulle komma före till grejen med stort G :)

  Gamla vackra böcker är jag också alltid på jakt efter. Din lilla stapel där är så läcker!

  Kram, Carina

  SvaraRadera
 5. Hahaha, nej om mannen kör så säger jag nnog inte att han ska köra fortare eftersom jag är lite åkrädd. Men det är klart när jag själv kör så blir det nog lite mer plattan i mattan;)

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. Ah, du har precis beskrivit min symtom.... och jag betermig exakt lika dant.. och jag har dessutom inte körkort... Ler... Min man kan lite skämmigt kalla det för bulldozerstadiet.. icke så smickrande kanske... kram Jeanette

  SvaraRadera
 7. Hihi... Du och jag skulle nog bli ett snyggt loppispar! Jag ser nog ganska lugn ut men inuti är jag helt tokig.. =) Nu senast köpte jag flera lite större saker och jag fick gå med det i omgångar till kassan.. då tror man genast att någon tänker ta ens fina fynd! ;)
  Fina böcker du fyndat! Jag har också en förkärlek för dem..
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 8. Känner precis igen mig! Hihi! Och när man är påväg därifrån så kan jag inte sluta spana, tänker att jag kan ju ha missat något.. Jag kan liksom inte stänga av loppisögonen till normal blick förrän jag sitter i bilen och kört ut på vägen igen... haha!

  Kram i kylan!

  SvaraRadera
 9. Just så känns det när man ska loppa!! Kollade vidare på din blogg och finner att min gubbe gör som din, samlar på gräsklippare ; ) Bättre att loppa prylar!! Kram Bittan

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin