lördag 6 februari 2010

Till salu

God Lördag alla snöflingor!
Tack för alla gratulationer, ni är allt ena hallonbakelser hela bunten ;)

Jag har varit i målartagen igen eller ska jag säga fortfarande, det börjar bli lite svårt att veta när det ena slutar och det andra börjar ;) Jag har målat ett jättefint litet brickbord med aah, så fina hjul! Dock inga småfjuttar till hjul utan väl tilltagna så att bordet rullar lätt och fort, man får inte knuffa för hårt, då far det iväg som en projektil genom rummet, hehehe jag har provat ;) Hjulen är tunna med svart gummi runt och metallen är jättefin sådär lite rostig med finfin patina ;) ser du krukan Malena.. very shabby chic ;)

Malena och jag har varit och lagt våra lystna vantar på ett parti krukor i veckan.. det blev mycket dreglande och tjoande och åååande och suckande ;) och dom kommer i någon form att vara till salu så småningom... kanske.. eventuellt.. om jag kan förmå mig att skiljas från dom...
...för eventuellt kommer det att bli någon form av försäljning öppen ute i torpet i sommar, ingenting spikat än utan jag återkommer när alla husen har tinat fram och någon form av plan har snickrats ihop ;) Det kan nämligen hända att den här idén inte är så väl förankrad bland alla inblandade som man kunde önska ;)

Jag har lagt in brickbordet här där ni kan läsa mått och annat smått och gott :)

Nu ska jag gå och måla på nästa grej som står på tur :)
Kram Karin världsmästare i "racing med litet brickbord" ;)

10 kommentarer:

 1. Kom på att jag har ett brickbord med hjul i mitt förråd. Kan vara med i tävlingen...ska bara kolla hur bra det rullar först...
  Ha dé bra
  Agneta

  SvaraRadera
 2. Hej Karin!! Men så duktig du är på att måla och framförallt texta! Såå fint blev det! Hur gör du egentligen när du textar? *nicke nyfiken*
  Ska genast gå in och kolla din sida.
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 3. Härligt med ett brickbord på hjul... och så snyggt det blev sedan kram Jeanette

  SvaraRadera
 4. Alltså Karin jag älskar dina inlägg. Jag skrattar högt varje gång jag läser. Mannen grymtar ifrån tv rummet och undrar alltid vad jag har så roligt åt. Du skriver så härligt, skämtsamt och bjussar verkligen på dig själv.
  Sen hela ditt vackra hem! Sååå mycket inspiration!
  Tack goa du för allt du delar med dig av

  Stor kramen från mig

  viveka

  SvaraRadera
 5. Åh vilket ljuvligt brickbord... Så duktig du är:) ha nu en ljuvlig lördagskväll kram sandra

  SvaraRadera
 6. Jättefint målat. Gulligt litet brickbord. Ha det så bra i vinterlandskapet :-)!
  kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 7. Hej du! Brickbordet är ju jättefint! Kan du verkligen skiljas från det? Kan ju vara bra att rulla runt alla
  krukor med.... =) nej förresten, då måste vi nog ha en
  släpvagn.... hahaha!!! Mycket "shabby shit", som en granne till mig brukar säga om min stil! Vi hörs snart igen =) Nu ska jag gå och klappa om mina krukor...
  alla 600 .....
  /Malena

  SvaraRadera
 8. Vilka glada nyheter!! Grattis till ditt nya jobb!!!!!!!! Och försäljning ute vid torpet... hoppas hoppas att båda hus och familjemedlemmar tinar och förstår vilken briljant idé det är...!!!:)
  Lägg fram det som att du bara ska sälja av lite skrot som tar aaaallldeles för mycket plats..:)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Hei! For et kjempe-flott brickbord på hjul!! Nyyydelig blogg du har!! Første gang jeg er innom ... men det blir sikkert ikke den siste;)

  Ha en fortsatt strålende søndag!!

  Klem
  Anette:)

  SvaraRadera
 10. Tjingeling Plingeling!

  Stort Grattis till Jobbet. Du får allt berätta var det är du skall jobba och vad det är du skall köpa in.
  Attans, vad produktiv du är på inredningsfronten. Som du ser så händer inte så mycket hos oss, vi har liksom lite andra aktiviteter för oss denna tiden på året. Inte dumt alls. Inreda hinner jag senare =O).
  Rackarns fint brickbord. Ha det så bra i målarverkstan....=O)/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin