söndag 14 februari 2010

Ur led

Ni förstår, jag har hittat ett ganska enkelt redigeringsprogram där man kan göra blogginläggen mycket roligare :) Man kan göra lite olika saker med bilderna, ändra storleken och vrida och kuckla. Man kan också välja bland alla roliga typsnitt som man redan har i datorn, t.ex. min favorit traveling typewriter, me like very mucho.

Nu tycker jag dock att den är liite svårläst så jag behåller nog den jag redan använder. Jag har också fått en favorit när det gäller bilderna, så… hm, särskilt mycket roligare blev det väl kanske inte för er… det ser ju faktiskt likadant ut förutom att bilderna är större och med skugga :) Men som sagt.. mycket roligare för mig att göra inläggen.. ;)

DSC02709

Att en urtavla skulle hitta hem till mig trodde jag nog inte, och inte trodde jag för ett tag sedan, att jag skulle sitta och smida illvilliga planer för att åka hem till Dalarna och kidnappa min Pappas stora älghorn som hänger lite på undantag heller ;)

Ha det så gott alla urgullon och ha en skön

ALLA HJÄRTANS DAG!

P&K 

k a r i n k r u t

(mmm snygglo, alltså inte jag utan typsnittet dårå)

11 kommentarer:

 1. Jaha. Nu blev jag nyfiken på vad det är för redigeringsprogram du har hittat.

  Kram

  SvaraRadera
 2. så roligt att kunna fixa och trixa lite, jag vill lära mig Photoshop.
  Hoppas du lyckas med planen:)
  en mysig alla hjärtans dag till dig oxå:)
  kram sandra

  SvaraRadera
 3. Finfin bild, gillar dessa coola urtavlor och SKA minsann hitta några själv, snart hoppas jag. Mysig Alla Hjärtans dag.
  Liselott.

  SvaraRadera
 4. Hm...en till som blev väldigt nyfiken..vilket program och vilket typsnitt..vill gärna ha några andra typsnitt och välja bland..men där har jag stött på patrull..kan inte fixa in sånt i min dator:)..DU får gärna tipsa om och vad du gjort..bara det inte är föööör krångligt förstås:)...vacker bild ..och en sak till..vilken kamera har du..jag har ju nyss blivit med digitalsystemkamera och vill nu lära mej mycket roligt med den..just nu på första stadiet..fick kameran i lördag:)..ha en mysigt gosig alla ♥..dag..
  kram..Pia den nyfikna .....

  SvaraRadera
 5. Men va f-n...menar du allvar med älghornet...fniss...OK,jag förstår din plan OM du kommer att måla det i någon läcker färg först INNAN det åker upp på väggen...typ högblank SVART, inte helt fel ;-)
  På tal om svart,ni kom jag på vad mina fynd från Sylvia på Slottt & koja ska färgas om i.

  Hejdå, måste rusa ner i källaren och greppa färgburken och penseln direkt!

  Kramar Birgitta

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Dina inlägg är alltid roliga att läsa tycker jag. Vill passa på att önska en fin Alla Hjärtans Dags kväll.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 7. Aj, baja inte sno pappas grejer. Men okej då det är ju lite häftigt med horn.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 8. Haha, ja visst har man fått de mest tokiga idéer man aldrig trodde man skulle tänka.. som horn t.ex. har ju varit bannlyst här hemma (sambon jagar) men nu helt plötsligt kanske det kan gå bra.. ;)
  Hoppas du haft en mysig helg ditt snyggo!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 9. Hejsan,
  har själv varit och hämtat morfars gamla älghorn. Jag har verkligen alltid hatad de där hornen förr. Konstigt det där hur man kan ändra åsikt, men tur är väl det.
  //Camilla

  SvaraRadera
 10. Hello Krutan!
  Lämnat en award till dig på min blogg, kika in om du vill läsa raden om dig ;)
  Take care/ Annie,
  annieslycka.blogspot.com

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin