söndag 7 mars 2010

Skrivbord

På tal om att samla saker.

För en tid sedan beskyllde familjen mig för att samla på skrivbord, hur det nu är möjligt, ja, möjligt och möjligt, visst är det väl möjligt att göra det, men något opraktiskt kanske, ett skrivbord tar ju trots allt en del plats ;) Allt det där andra skrotet som man släpar hem kan man ju stoppa i skåp och lådor, under förutsättning att dom inte redan är överfulla, vilket dom, tro det eller ej, väldigt ofta är, men skrivbord.. ja, ni förstår :)

Jag funderade lite på det och kom underfund med att vi kanske, måhända, eventuellt, men då ska man fundera intensivt och länge, har till antalet, några fler skrivbord än den genomsnittliga familjen som bor i en fyrarummare ;)

 DSC03047

Vi har ju den här vackra lilla graciösa pralinen i vardagsrummet som ni fick se i höstas. Den lilla damsekretären, som jag drev grannarna till vansinne med, när jag släpade ut den på balkongen och hade värsta rejvpartyt med sliprondellen, flera dagar i sträck, ;)  Aah.. mina grannar gillar mig..

DSC03060

Nämen, hoppsan.. här var det visst en till! Som blev svart, med ett monogram i guld på skrivskivan..

Den här godingen med sina långa gracila ben, har ni minsann inte sett förut, och med den får jag väl komma ut ur skrivbordsgarderoben, och erkänna, att mitt habegär när det gäller skrivmöbler börjar anta samlarproportioner ;) Inte nog med det utan den här hittade jag på blocket i Gävle, och mina svärföräldrar fick det tvivelaktiga nöjet att hämta den och härbärgera den, tills vi kunde åka dit och hämta hem den lilla sötnosen ;)

Ha en skön vecka

Kram Krutan

12 kommentarer:

 1. Och dom är lika fina båda två!! Och vad är det dom säger på Antikrundan???? Tre stycken av någonting liknande sedan räknas man som en samlare.
  Kram Bodil

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Självklart kan man samla på skrivmöbler, dom ser ju inte likadana ut. Själv så inser jag att jag har en handfull orginalmålade allmogeskåp, ja,ja, lätt bisarra människor behövs....

  Med varma söndagshälsningar från Eva S.

  SvaraRadera
 3. självklart måste man samla på något och dina är ju så fantastiskt fina...

  kram kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. Kruuuutan!

  De är underbara dina skrivmöbler, jag blir ju kär!

  Tack för tipset om fonterna. Jag har laddat ner massor, speciellt en med Harry Potter tema som ska bli till sonen.

  Have a nice week

  Kramar Lena

  SvaraRadera
 5. Precis en sådan jag håller på med... fast jag har lådor undertill... Min blir också svart med guld... så snyggt...grattis förästen på kvinnodagen... hoppas du firar stort.. kram Jeanette kram Jeanette

  SvaraRadera
 6. Du är för rolig du! Men oj vilken fin samling!
  Ha en bra start på veckan!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 7. DU underbara roliga kvinna!!!
  ÄÄÄÄlskar dina skrivbord och störtgillar att du samlar på dem..:) Just nu letar jag faktiskt ett litet till sonens rum..;)
  Och så bara blir jag så glad och fnittrig alltid när jag kommer hit! Tusen tack!

  puss o kram och massa gott till dig...

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Vilka fina skrivbord du har, jag gillar särskilt det vita. Du har arrangerat så fint på det med fönstret och ljusslingan.
  Kram/Helen

  SvaraRadera
 9. Det låter ju som en alldeles förträfflig hobby, det där.
  Skrivbordssamlande!
  Camilla

  SvaraRadera
 10. Hej Karin!
  Jag mailade nyligen till din hotmail, har mailat förr också. Har du fått mina meddelanden? har de hamnat i din skräpkorg? Mvh bloggläsaren Sara R, Örebro.

  SvaraRadera
 11. Ingen skriver så underbart roligt som du! Marian Keyes på svenska, liksom. Snälla ge ut en bok!:)

  SvaraRadera
 12. Hi, hi Karin!
  Vore det inte lite mer praktiskt om att samla på lite mindre skrymmande saker *skrattar*. Men inte kan man tänka på det när man blir förälskad *ler*. Vackra är de i alla fall dina skrivbord, jag förstår att de måste bo hos er;)

  Ha en fortsatt härlig vecka!

  Från en som också har sina samlingar;)

  Kram Karin

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin