söndag 14 mars 2010

Trädgårdsmässan

Hej på er alla härliga spirande vårgodingar!

Tack för att ni troget kikar in fast jag är så himla dålig på att lämna något gensvar och kommentarer! Jag är så glad och ödmjukt tacksam för att ni kommer tillbaka. Utan er vore den här bloggen inte alls vad den är, eftersom det är tack vare era varma snälla peppande kommentarer som jag många gånger kommer till skott med att skriva nya blogginlägg :) Jag läser ofta vad ni skriver flera gånger om och gläds om och om igen.

Idag tänkte jag bjussa på lite härliga bilder från förra årets trädgårdsmässa. Den här mappen brukar jag ofta plocka fram och titta i, när jag misströstar och undrar om den här snön någonsin kommer att smälta bort, och när det känns som om inlandsisen ska ligga tjock, långt in i sommar ;)

DSC00684

DSC00690

DSC00693 DSC00694 DSC00698 DSC00702

DSC00712  DSC00715

DSC00729

DSC00733 DSC00734 DSC00736

DSC00742

Jag kommer absolut inte att missa årets mässa i April. Jag ska åka dit och gotta mig i massor av vår och blommor ;) För ute lär det ju dröja innan det blir grönt och blommigt och härligt!

Kram Karin

12 kommentarer:

 1. Underbar inspiration Karin! Jag tar alltihopa - bums!

  Ja visst är det så att bloggen vore lite värt om det inte fanns någon som läste och skrev en rad emellanåt! Dig plockar jag inte bort från blogglistan i första taget eftersom jag behöver få mig ett gott skratt nu och då :)

  Vi ses en annan dag,

  Anna

  SvaraRadera
 2. Mmmm, sicka godisbilder...jag blir helt knäsvag!
  Ha en fin vecka,
  Lydia

  SvaraRadera
 3. Go kväller!!
  Åhhh vilka bilder.. Jag va också där men de va tok mycke folk.. Känner inte igen vissa av platserna för dina bilder tex så bänken i växthuset.. Ljuvligt...Och bilden med sifonerna missa jag ju..
  Är de en till mässa i april? Såg att de ska va någon äntligen hemma mässa snart..
  Kraaamkram

  SvaraRadera
 4. Ja, jag har ju dig på min blogglista så jag inte missar när du lämnar en inlägg i bland.
  Å, mysigt.. jag skulle vilja ha allt till min nya trädgård. Vi har sått gräs i höstas, hoppas att det gror något.. :-)

  SvaraRadera
 5. Hej, Oj vad sugen man blev på att gå på denna mässan. Vart är den och när? Tack för en superbra blogg med massa inspiration. Jenny

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder, man kan inte få nog att att titta!!

  ha en härlig vecka!
  pillan

  SvaraRadera
 7. Ja och visst är det typiskt, det är första våren som vi har en alldeles egen trädgård och det vore ju skoj att se vad som kommer upp i rabatterna.. men men, jag får titta på dina fina bilder så länge!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 8. Tjaba Krutis Prutis!

  Hur går det med jobbet? Bara bra antar jag..., så envis som du är.
  Kul att se dina bilder från trädgårdsmässan. Har faktiskt ganska identiska bilder med hem från förra året. Konstigt. Tycker vi om sammalika saker????
  I år åker vi dit den 9 april över dagen med en nybliven 13 åring med i bilen, som i flera år önksat få följa med till mässan och nu får hon detta som en av sina presenter. Hoppas hon tycker om det....fast det tror jag nog. Pratade senast för någon timme sen med drömmande blick...."Tänk när vi kan börja plantera mamma!" Hm, jag som inte ens tagit in pelargonerna från lillstugan.
  Kanske vi ses där.....eller inte, du kanske jobbar på fredagen?
  Harre bra! Snart är denna jobbar vecka slut=O)/ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 9. Ja inte är det mycket grönska ute än inte! Tur man får åka på mässa och titta och klämma och lukta och bli jättesugen på att få åka hem och påta...
  Men snart är det vår! // Marie

  SvaraRadera
 10. Å så härligt med trädgårdsmässa! Och snart är det dags igen...:)

  Hoppas du får en fin kväll!

  SvaraRadera
 11. ÅÅÅ Jag vill ha allt!!

  SvaraRadera
 12. Växthuset och odlingsbänkarna såg härliga ut. Sånt vill jag också ha.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin