måndag 29 mars 2010

Tråkerier

En tråkmåns har tagit över min dator!
Jag vet inte var hon kom ifrån men nu är hon här och har slagit sina lystna uttråkade vantar om min hjärna och helt och hållet förlamat mig med vårtrötthet ;)


Just nu händer det inte så mycket här i 90-talspalatset, inte i det gamla fallfärdiga torpet heller för den delen.
Man skulle kunna sammanfatta Krutans liv just nu med att:

DSC03124

jag äter, alltså finns jag


Jag jobbar, alltså finns jag

All tid däremellan tillbringar jag med att, i synnerhet nu, när jag har blivit berövad en hel timmes sömn på morgonen, falla i koma på diverse lämpliga ställen hemma, företrädesvis i soffan, och då finns jag inte. Inte vid medvetande i alla fall ;)


En glad nyhet dock, är att vägen äntligen har tinat fram till torpet, så nu stundar härliga tider för den belägrade hallen i lägenheten. Äntligen kan vi forsla bort alla 600 krukorna uppstaplade i plastbackar, som har blivit en näst intill permanent installation, käckt inklämda mellan skohyllan och den svarta, långbenta, gracila damsekretären.

Hahaha.. nää ni har förstås rätt, man kan inte klämma in 600 krukor, inte så att det blir så där käckt och snyggt i alla fall, dom har helt enkelt tagit över hela hallen, hela vintern och i dess spår har vi inte heller kunnat städa riktigt ordentlig på, hm, väldigt länge… så, nu vet ni vad vi gör hela nästa helg..  städar hela hallen!..eller så kanske vi fikar eller ligger som plockepinn i koma-mode på något strategiskt, väl genomtänkt ställe ;)

Kram Kram

Vårkrutan

10 kommentarer:

 1. Ja du jag lovar dig att du kommer att vakna ur komat........solen kommer nämligen att väcka dig så småningom ;-) Sen vet jag en glad kille om du forslar bort krukorna som han snubblar på titt som tätt *L* Ha det bra och vår kram på dig!!!!

  SvaraRadera
 2. Den där förlamande tröttheten har smittat mig med. All ork och inspiration har verkligen varit på sparlåga ett tag.
  Men jag är övertygad om att det är avsaknaden av solen som gjort det.

  Ha en fin dag

  Kram Viveka

  SvaraRadera
 3. Haha, jag vet hur det känns! Både att vara vårtrött och att ha hörnena belamrade.. =)
  Lycka till med städningen! Och glad påsk!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 4. Ohhh, jag är med trött... längtar till påskledigheten nu så jag nästan dör!
  Kram på dig tröttis och GLAD PÅSK!
  Susanne

  SvaraRadera
 5. Hej du!
  Härligt att vägen äntligen har tinat till stugan då kanske orken och lusten återvänder om ni kan åka dit lite i vårsolen som ska komma nu i påsk.Lite fria ytor ska visst vara välgörande oxå har jag hört så det blir väl det nu eller?
  (Jag vet precis hur det är ha!ha!).
  Ha det så bra kram Petra.

  SvaraRadera
 6. Petar dig lite i sidan... dags att vakna nu sömntuta... det är påska och nu väntas roligheter... häng med på min häxbuss... så kommer du garanterat att vakna.... har hört att imorgon kommer solen att lysa på dig... önskar dig en glad påsk hursomhaver... vare sig du stannar kvar i vinteride´t ett tag till eller vårskriker in påsken.... kram jeanette

  SvaraRadera
 7. Som alltid underbart roligt skrivet Karin!

  Jag sitter också mitt i den smetiga tröttheten och har svårt att ta mig ur. Skyller på sommartiden.

  Kramar från
  Sally och jag

  SvaraRadera
 8. Vilken jetlag :)
  Ha det så fint i stugan i helgen för ni ska väl dit? Vi hade tänkt att ha värsta myset på fäboden men min sambo hade ingen lust att frostmofjälls-vandra uppför berget i midjedjup slushpuppie (djupsnö i hällregn)och försöka tända eld på sur ved och sen ner igen och hämta nästa vända med packning. Det hade inte jag heller. Kram /Therese

  SvaraRadera
 9. En riktigt God och Glad Påsk önskar jag dig!
  Kram Sussie

  SvaraRadera
 10. Ha, ha, ha! Jag har precis hittat din blogg och har inte tråkigt...du skriver ju superroligt och träffsäkert!!
  Mvh
  Frida

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin