fredag 5 mars 2010

Vaket

Tjoho äntligen Fredag nu är det party!!

… eeh, not ;)

hahaha.. jag tror att jag lägger mig i ryggläge och dreglar ner soffkuddarna så fort som möjligt i stället i värsta Homer Simpsonstil ;) Lasse tycker att jag är jättegullig på kvällarna :) Han brukar ytterst kärleksfullt putta på mig, och muttra åt mig att jag ska gå och lägga mig om jag är trött men jag hävdar bestämt, varje gång, att jag minsann är vaken och att jag väldigt uppmärksamt lyssnar på tv ;) Ibland brukar han göra det lite svårt för mig och fråga vilket program jag lyssnar på, och då kan det hända att det blir lite knivigt för mig att veta, om det programmet jag lyssnade på, fortfarande är igång eller om det slutade för 20 minuter sen ;) Hur ofta jag svarar fel....hahaha ofta, han är slug och listig den där Lasse ;)

Egentligen så tänkte jag faktiskt skriva ett inlägg om växter, och som jag har berättat förut så har jag ju inte så gröna fingrar utan lyckas, allt som oftast, göra eterneller av alla våra blommor. En del av mina små pelargonsticklingar har redan fallit ifrån, sorgligt nog. Några strävar dock fortfarande på och förhoppningsvis blir dom väldigt tåliga till sommaren om dom överlever ;)

DSC03009

En av Favoritblommorna som jag ofta brukar göra eterneller av här hemma, är hjärtan på tråd :) Dom är väldigt fina när dom lever men inte lika fina som eterneller, och den här gången har jag kommit ihåg att vattnat dom länge, så vi hyser gott hopp om överlevnad ;) 

DSC02989

Nu ska jag lägga mig i soffan och lyssna lite på Let´s Dance ;)

Ha en skön helg

Kram Karin

7 kommentarer:

 1. Ja, men det där känner jag igen. Jag har ett torkat myrtenträd nu. Ganska fint faktiskt. Tror att myrten är finare än hjärtan på tråd i torkat skick. Testa vet jag!
  Och absolut ska vi bli vänner på fb.

  Kram och kram
  Lisa

  SvaraRadera
 2. Haa..haa..här har du en till som lyssnade på Lets Dance igår..och Solsidan..hmmm..kan inte förstå varför det blir så vareviga Fredags kväll..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 3. Tja Bejbi!

  Jag såg faktiskt Let's Dance men lyssnade på halva Mord i sinnet. Mannen är värre än mig, han somnar n ästan på direkten, däremot brukar tonårsdottern sucka ordentligt över oss.

  Guuud vad fin din soffa är, lovely!

  Har du några trevliga fonter du kan skicka till mig eller vet vart jag kan gå in och hitta, behöver texta lite på en del möbler nu och alla fonter jag har är sååå boring.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. haha mitt i prick här med ;) Först tar jag på mej "snyggbyxorna" : pyjamisarna... Tur att man har en förstående sambo :)Trevlig helg // Åsa

  SvaraRadera
 5. hahahaha, det var ett bra uttryck för det man brukar göra på fredagkvällarna- lyssna på teve.. =) Jag är likadan när det gäller blommor- glömmer ofta att vattna och om jag har tur hinner jag vattna dem innan de dör men det är int5e alltid.. =)
  Nu ska jag lyssna på seven tror jag bestämt.. ;)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 6. Dreglande kvinnor i soffan vem kan motstå det, haha.
  Hörde du hur det gick i Let´s dance? Inte mycket att se...eller höra. Men ändå fastnar man lätt där, då är det väl tur om det finns några sköna kuddar att luta sig mot..// Marie

  SvaraRadera
 7. Har just hittat till din underbara blogg och hade svårt att hålla mig för fniss när jag läste dina roliga texter som ackompanjerar dina fina bilder. Lägger raskt till dig till min blogglista för att se fram emot fler flin, vackra bilder och massor med härlig inspiration.

  Varma hälsningar från Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin