lördag 24 april 2010

Det här med att..

..sjunga långsamhetens lov, har jag aldrig varit särskilt bra på, jag kan varken melodin eller texten till den sången. Jag sjunger annars både ofta och gärna, och kanske till och med hellre än bra, vid vissa väl valda tillfällen. Ibland är det till omgivningens stora glädje men lika ofta kan det nog vara till omgivningens stora förskräckelse är jag rädd för, och det kan vara svårt att veta om tårarna som kommer, är av ren och skär glädje när jag brister ut i lovsång, eller helt enkelt av smärtan vid bristande trumhinnor ;)

DSC03221

Eftersom Blocket med kompisar har lyft på kjolarna och flytt fältet så fort tyget håller och därmed lämnat mig rastlös och bitande på naglarna, har jag fått lov att, för att slippa röda blödande fingrar, gå lös med penseln på någonting som redan finns inom lägenhetens fyra väggar, och lotten föll på vitrinskåpet, som nu har fått den tvivelaktiga äran att byta färg :)

Ut med allt porslin på matbordet och fram med pensel och målarfärg, vilket betyder att vi återigen inte har någonstans att sitta och äta, inte så viktigt eftersom det är lördag och chips och rödtjut kan man faktiskt sitta i soffan och äta, men också att man får inventera det gamla porslinsförrådet, och ser man på… undrar om det inte fattas lite porslin ändå ;) Men tänk vilken tur att loppisen har öppet idag, och vad synd att Lasse inte är hemma, så att jag kan fråga om han tycker att det fattas lite ;)

Ha en skön fortsättning på helgen!

Kram Karin the porslinssamlare

3 kommentarer:

 1. Ha en fin helg du också! Och du, rapportera vad du fyndade på loppisen, tack! =)

  Hälsn Kristine

  SvaraRadera
 2. KUl att humöret är på topp igen! Sjung på du, det mår man bra av! Den lila koppen var så himla gullig, hoppas den får en kompis från nåt kul loppis snart!
  Trevlig kväll i soffan önskar Marie

  SvaraRadera
 3. Hej Karin! Ja det är bäst att passa på när de inte har hunnit säga sin mening! =) Hittade du något fint porslin? Ska bli skoj att se hur vitrinskåpet blev!
  Kram /Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin