fredag 30 april 2010

Så blev det då fredag igen.

Det kanske man inte riktigt trodde när man hade lite måndagsångest i söndags kväll, att det skulle gå så fort menar jag, men nu sitter vi här igen och det är till och med lite fredag a la special. Igår gjorde vi lite obligatorisk marknadsundersökning på systembolaget och inhandlade lite rödtjut-i-fall-att, ni vet, om det nu skulle hända sig så, att det blir tillfälle för ett glas eller två (oj där fick jag allt till ett litet rim också).
Det blir ju sällan någon överkonsumtion i mitt fall, innan jag hinner fylla på en tredje gång så har jag fallit i koma på soffkudden för länge sen., oerhört charmigt så här på fredagar. Vi brukar dock undvika alkohol när dom här lite mer speciella helgerna infaller, vi har i stället tonårsjour, på fem minuter ska vi vara ur sängen/soffan/annat alternativt sovställe, och i bilen ;) För är det i någon grupp där det förekommer överkonsumtion en sån här kväll, så är det just bland tonåringar och som förälder så är det med stor vånda jag ser fram emot dessa storhelger.. valborg med alkohol och raketer, skolavslutning, midsommar…
än så länge har vi klarat oss bra, men det finns andra som inte har haft lika stor tur och ikväll håller jag tummarna, inte bara för mina barn. 
Som ni vet har jag ju ostört pysslat och donat lite här hemma i några dagar, vilket alltid tycks resultera i att ser det ut som om en bomb har briserat mitt i lägenheten och den här gången fick Lasse det tvivelaktiga nöjet att kliva direkt från kriget i skogen till kriget i lägenheten ;)  Jag har ju klappat lite på det svarta vitrinskåpet och när det var färdigmålat fick jag ju lov att prova lite olika saker vilket medförde att jag nu får tillbringa två dagar med att städa ;)
DSC03264 Man kan använda det som bokskåp…
DSC03265Mucho fino..
 DSC03272
Som vitrinskåp till det vackra vita porslinet
DSC03269  Aah.. snygglo
DSC03280
Kanske lite både och ;)
Nu ska jag kika på så ska det låta, kanske är det någon liten goding att titta på, som förra veckan när Magnus Bäcklund gästade programmet med sin raspiga rockröst eller när EMD var med… hehehe kom ska tant Karin klappa bara lite
P&K
TantRaffa ;)

5 kommentarer:

 1. Vad fint skåpet blev och det passar ju att ha vilket som i den. Underbart! Men personligen gillade jag böckerna bäst. Fast det beror ju också på vilket rum man har det i!
  Jättefint! Trevlig helg! Kram

  SvaraRadera
 2. Läckert blev skåpet, vilket alternativ bestämde du dej för?
  Hoppas tonåringarna höll sig i skinnet, känner igen problemen. Man andas ut varje gång de kommer hem som de ska..
  Ha en skön vecka! // Marie

  SvaraRadera
 3. Det fina stället ligger i Vånga, vägen mellan Berg och Vånga...Jogestorp heter det!
  Tack för kommentaren på min blogg!
  Sov Gott, Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Åh vad fint med hönsnät !!!
  Love it !
  Vi är precis lika ang alkohol . kan inte tänka mig att inte kunna hämta en unge inöd.
  Kramar på dig /Bitte

  SvaraRadera
 5. Hej Karin! Åhh så fint skåpet är med hönsnät- me like!! Och vad som helst kan man ha i- visst är det roligt att änjdra o dona.. förstår inte varför inte sambon tycker det.. ;)
  Kram /Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin