tisdag 6 april 2010

Tips

Första arbetsdagen, åter till ekorrhjulet efter en välförtjänt ledighet. Det känns bra att ha fått lite välbehövlig vila i påskhelgen. Tonårsdottern tyckte däremot inte alls att det har varit så vilsamt att vara hemma själv med sin lillebror, som ju egentligen inte är så liten längre, utan fyller 17 och klarar sig ganska bra själv  Äpplet faller ju faktiskt inte särskilt långt ifrån trädet, och jag kan muntert, med en mors glädje, konstatera att hon redan besitter några av dom drag som hon har stångats mot som trotsig tonåring, och kommer att bli en alldeles utmärkt hönsmamma när den tiden kommer! ;)


Jag har i alla fall, helt fräckt och utan ens en liten gnutta dåligt samvete passat på att tanka lite inspiration och vackra miljöer, när jag för en gångs skull slapp ut utanför länsgränsen ;)

DSC_0109

Jag har besökt den alldeles, alldeles underbara butiken, Uthuset i stan, alltid ett måste på våra Gävlebesök. Helena är alltid så glad och trevlig och lyckas med sin säkra hand och öga för det vackra, få till en närmast sakral känsla i sin butik. Har ni vägarna förbi så missa inte den för allt i världen!

 DSC_0014
För ovanlighetens skull åkte vi över Stockholm den här gången, och på vägen hem så svängde vi in till Helenas syster Maria i Bälinge utanför Uppsala, med butiken Biskopsgården. Den butiken har jag velat besöka länge men, det är ju lite väl långt mellan Uppsala och Linköping för att man bara ska kunna kvista dit lite på känn en solig eftermiddag, så glad var jag, när vi åkte E4 upp till Gävle den här gången  Har ni vägarna förbi så åk in och besök Maria, ni blir inte besvikna!

IMG_0700
En annan sak som ni inte heller får missa är den vårmarknad som ska gå av stapeln hemma hos Björn och Marcus på deras vackra gård strax utanför Linköping

IMG_0686 

Boka in den 18 April, kl 11-15

Gå nu man ur huse och åk dit, när det för en gångs skull händer någonting roligt här i länet. Jag har rödmarkerat den 18 i kalendern och ska garanterat stå och hänga på låset, så skyndar ni er inte så kommer jag att ha lagt massor av rabarber, och alla mina lystna små luggiga vantar på alla vackra saker innan ni ens hinner tänka ”lantlig fransk stil” hehehe ;)

Maila Björn för en vägbeskrivning

bjorn.f.larsson@telia.com

Ha en skön vecka

Kram Karin

4 kommentarer:

 1. Åhhhh du, vilka utflykter du har varit på..himmel så roligt att få gå i de butikerna..Har du varit till Lustfyllt ?? Det är också en butik som man bara måste till, jag har deras blogg på min länklista...
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysiga bilder!
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Hej!!

  Jätte fina bilder...de butikerna är jätte fina!!

  Ha en jätte bra dag!
  Kram Sandra/Interiörboden

  SvaraRadera
 4. Kul att höra av dig igen, vad mycket du har sett och gjort.
  Kul med marknad häromkring! Ska försöka komma iväg på den! // Marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin