måndag 24 maj 2010

Bytt är bytt…

Om det är kul att vara tonåring i den här familjen så ska vi inte tala om hur fantastiskt roligt det måste vara att, som Lasse har förmånen att göra, komma hem till ett hem som inte alls ser likadant ut, som när han åkte ;)  Tänk så spännande, nästan som vinst varje gång ;)

Jag kan ju upplysa om att vi inte ens hann bära ut det ovanligt fina runda soffbordet, runt hörnet av huset där dom förra ägarna bor, innan det dömdes ut av den första muttrande tonåringen. – “vad litet det är, var ska vi få plats med chipsen och drickan..” 

Det är skönt att se att prioriteringarna sitter där dom ska hos barnen, att man har uppfostrat dom rätt på något vis ;) Sen hann vi inte mer än innanför dörren hemma förens den andra himlade med ögonen och utropade –“Men shit vilket fult bord, ska vi verkligen ha det där...”

Hahaha… nu håller jag tummarna för att Lasse i alla fall tycker att det är fint. Det gäller att bli av med det gamla bordet lite snabbt nu så att det blir fix och färdigt:)

DSC03373  DSC03374 

DSC03376

Några gamla böcker hann jag fynda efter jobbet förra veckan :) Nu håller vi tummarna för dom två auktionerna som är inbokade i kalendern den här veckan ;) Kanske finns det några mumsiga små bakelser där som vill följa med mig hem..

P&K

Krutan

8 kommentarer:

 1. Hej Karin!
  Vad jag blir nyfiken på hur det nya impopulära bordet ser ut! Antagligen "sketasnyggt"! Kram, Helena

  SvaraRadera
 2. hihi det låter som tonåringarna här hemma ;o)
  Ha en finfin kväll!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Hej Karin, underbart inlägg, jag garvar högt! :-) Vill gärna se det där hemska bordet du släpat hem... förmodligen är det hur underbart som helst, fastän inte den yngre generationen fattar det! *fniss*

  Kram till dig och L!

  SvaraRadera
 4. Hahaha, ja det är inbte alla som uppskattar inredningen man brinner för.. =) Hoppas att Lasse gillar det iaf och att du hittar fler mumsbitar på auktionerna!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 5. Vet precis hur det är. Yngsta sonens kommentar när jag burit in den vita balkongsoffan och de vita korgstolarna i köket var ,
  -Ja du mamma det här hoppas jag verkligen inte vara så länge !!
  Det är ju liksom kul att höra när man själv är jättenöjd..
  Sådana är dom Kram på dig Bitte

  SvaraRadera
 6. Hej Karin!

  Tack för din underbara blogg som jag följer regelbundet med stor behållning och glädje. Liksom du har jag en stor förkärlek för svarta inslag i allt det vita och jag undrar nu vilken färg du använder till dina svarta möbler som blir så matta och snygga.

  En härlig fyndarhelg önskar jag dig! Kram Elisabeth

  SvaraRadera
 7. Vill gärna ge dig en award för en superfin och inspirerande blogg. Det är så kul att följa dina upptåg. Hämta awarden hos mig :o)
  Kram Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin