lördag 22 maj 2010

Inget undantag

hej på er alla cybersköningar!

När Lasse hade åkt iväg med jobbet, tänkte jag, den här gången också, att jag skulle sätta igång och städa och putsa och feja som den otroligt husliga och duktiga sambo jag är. Sen skulle jag gå här hemma i två veckor och vissla och killa naveln och bara njuta av att det är så undanplockat och fint. Nu slutade det ju helt annorlunda.. den här gången också, inget undantag alltså ;)

Istället för att premiera ordning och reda och som vuxet föredöme, föregå med gott exempel inför tonåringarna, har jag stökat till som vanligt och Mattias som oftast går omkring med huvudet uppe bland molnen, var inte vaken nog utan till sin förskräckelse höll han på att stå på näsan över en byrå som stod mitt på golvet innanför dörren i hallen. Han borde ha vetat bättre eftersom han hade det tvivelaktiga nöjet att följa med på äventyr till Motala för att hämta hem den. Han låter hälsa att han är glad och tacksam och i morgon ska han till sin ohöljda glädje få följa sin kära mor till Norrköping för att hämta hem ett soffbord (det gamla ligger ute på Blocket). Det är kul att vara tonåring i den här familjen ;)

DSC03385

DSC03370

Ett litet pelarbord har blivit svart med monogram i guld på skivan, ligger också ute på Blocket.

Nu ska jag gå och måla på två sängbord som jag ropade in på auktion förra helgen ;)

P&K och ha en skön lördag kväll!

Krutirutan lik en hamster ;)

4 kommentarer:

 1. Åh kan inte låta bli att le när jag läser det du skriver, inte heller jag är alltid så vuxen och föregår med gott föredöme ;o)
  Ha den finaste dagen!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 2. Hej vad roligt att du kikade in!!!!
  Åh så fina bilder,jag gillar din blogg så mycket så jag har ställt mej som följare här!
  Ha en fin Söndag!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 3. LÄckra de svarta möblerna blev då!
  Du har bra smak!
  Mina tonåringar älskar också sin mamma....de är för gulliga!
  Lycka till med dina försäljningar och inköp!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Men kära nån, du hinner med att göra iordning fler möbler på en vecka än jag gör under ett år! hur bär du dig åt? =)
  Ska bli väldigt spännande att se dem iallafall!
  Kram /Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin