torsdag 6 maj 2010

Konspirationsteorier

Som ni vet har vi ju en tid nu, haft en del svårigheter min gamla vän Blocket och jag. Jag har ju varit inne på att det skulle kunna vara någon form av konspiration, men jag har också funderat på om det kan vara frågan om en förbannelse  från Lasses håll. När han var bortrest med jobbet hade han ju trots allt en kuslig pricksäkerhet när det gällde att ringa varje gång jag stod i kö utanför någon skum loppis.

En väldigt sen kväll, så klart, eftersom jag inte har vett nog att gå och lägga mig när jag är ensam hemma, satt jag och scannade utbudet hos min gamla vän Blocket och hittade en jättefin gammal avlutad antik skänk . När jag kom till jobbet på morgonen kastade jag mig på telefonen och trotsade stoiskt  tröttheten och det akuta kaffesuget som höll på att anta kosmiska proportioner, eftersom jag vaknat för sent för att dricka en kopp innan jag åkte. Det visade sig till min stora förvåning att jag var först med att ringa! Jag blev så glad att jag nästan skuttade upp ur stolen och dansade glädjedans på kontoret men jag lade snabbt band på mig för tänk om chefen kommit förbi och avbrutit mig mitt i, det hade blivit lite pinsamt. Vad gör du Karin? Eeeh.. joo det var så här, att… att jag är så glad att vara på jobbet  helt enkelt ..*host host*.. jag ska nog gå och ta lite kaffe nu *vissel vissel*

På eftermiddagen ringde ägaren tillbaka för att vi skulle bestämma när jag skulle hämta skänken. Till min stora förvåning och bestörtning säger hon istället; Jag har ångrat mig, jag vill inte sälja den, jag vill nog behålla den själv i alla fall…..

Neeeej…det kan bara inte vara sant! Jag ska alltså inte ha nåt, det är alltså meningen att jag ska vara utan?! Universum har satt ner hela foten, inget köpa för Karin… faan, äh, jag fick väl köpa något annat trist för pengarna som.. typ, mat eller nåt ;)

Det är tur att Lasse äntligen är hemma och kan följa med på loppisarna så det blir någon ordning på det hela. I Tisdags hittade jag några jättefina gamla handdukar med stora röda monogram som jag fick köpa.. tack för det universum, ja Lasse med förstås, det var ju han som betalade ;)

DSC03297 DSC03311

DSC03237

Om man ser till högarna som redan finns hemma så skulle jag kanske inte behöva fler, men hallå där, jag är inte kinkig, jag tar det lilla jag får ;)

Ha en skön helg alla vårbakelser

P&K

Krutan

Som faktiskt har varit ute i finvädret och gått en hel mil på 80 minuter blankt idag! I kväll faller nog räserfötterna i koma före mig ;)

10 kommentarer:

 1. Stackars dig! Tur att du fick handdukarna. Kram J

  SvaraRadera
 2. Vilken prestation, både att gå såå långt och få köpa fler handdukar. Han har väl saknat dig när han varit borta!
  Sov Gott, Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Åh vad trist att hon ångrade sig men vilka fina handdukar du hittade!
  Ha en underbar helg!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 4. Hej Karin ! Men det var väl lite fräckt att först lägga ut det på blocket och sedan ångra sig.
  Nej någon ordning får det väl vara. För du berättade väl inte vad du skulle göra med den, för i så fall förstår jag henne , den skulle säkert ha blivit jätte snygg i dina händer .
  Kram på dig och ha en bra helg. Bitte

  SvaraRadera
 5. Ps Kan du hojta om du ser någon fin gammal ljuskrona på blocket , letar förtvivlat. Kram igen Bitte

  SvaraRadera
 6. Det var tråkigt, du kanske fick henne ångra sig eftersom du kanske lät FÖR glad över att få köpa det, så hon tänkte: Är jag en idiot som säljer det? Nästa gång blir det ditt tur att hitta en! :-)
  Snygga handdukar, de är bra till bakjäsning också. :-)

  SvaraRadera
 7. Upp som en sol och ner som en pannkaka.. =) Surt eller hur när det händer.. Men vilka fina handdukar du hittade istället!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 8. Ja, ibland hittar man några riktiga rötägg på blocket.....=O(.
  Så var så åter familjen samlad med en levande zombie som kom hemfarande i kronans gröna kläder i söndags med fötter som såg ut som.......tvättsvampar med farliga sjukdomar på.....
  Trött som en gris men glad över sin "rep-vecka" och stolt över sina mannar...
  Happ, har man då gått här hemma och levt vardagsliv och försökt hinna med både renovering och syatélje. Nå ja, visst är det härligt när de kommer hem. Vill bara kika in och önska er en underbar lååååååååånghelg med förhoppnignsvis mycket jobb på torpet...=O). Hälsa alla! / Kram Eva-Mari och familjen hälsar.

  SvaraRadera
 9. Det när du va, det är du???:-)Som jag lärde känna för miljoner år sedan på Lunarstorm:-)

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Hittade hit när jag sökte på v-slip. Oj, oj så mycket fint.
  Jag är alldeles i början av "resan mot mitt vita hem".
  Tänkte höra med dig om målartips.
  Jag började måla en stol, äpplet, med grundfärg, liknande v-slip fast från Fluggers. Men direkt trängde färgen igenom så det ser svagt gulbrunt ut. Har slipat,putsat och använt målartvätt.
  Har du något bra tips?
  Är v-slip bättre?
  Är det bättre att använda oljebaserad färg?
  Oj, så många frågor. Svara bara om du har tid:-)...
  Har även målat ett gammalt skåp med samma färg
  och det blev i alla fall bra och vitt.
  Ha en trevlig helg, nu ska jag fortsätta titta runt på allt det vackra hos dig.
  Vänligen Stina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin