måndag 17 maj 2010

Torkan är över..

Jag har köpt en möbel

Halleluja prisa universum!

Jag sträcker ut armarna och utbrister likt Gert Fylking, Äntligen!

Det är inte vilken möbel som helst utan en kraftfull, stadig bit i massivt trä. Det är ju ingen idé att  fjutta.. ska man ändå sätta punkt för möbeltorkan så kan man göra det ordentligt, med stora gester och eftertryck. ;) När jag såg den hos Hjärta till Hjärta, i den stora hallen så såg den rätt så anspråkslös ut, avlutad och lite så där, tjaa.. lagom. Nu står den i vårt vardagsrum och är inte alls så anspråkslös och liten längre, nej tvärtom, den är riktigt stor och vältrar sig inte direkt i någon måttfull ödmjukhet utan tar för sig utan att förskräckas och får alla andra möbler att helt plötsligt se ganska små ut ;) 

DSC03364

Vad säger 103x104  cm? Inget, noll, nada, bara siffror på ett papper om ni frågar mig. Det brukar dock inte spela någon roll eftersom det är mycket möjligt, att jag utan en endaste tanke på mått och storlek, helt utan någon som helst eftertanke ögonblickligen faller i koma och köper den för att sen brutalt vakna upp när jag ska försöka få hem den på något vis ;)

I morgon ska jag åka och hämta en möbel till, inhandlad på Blocket..

…  sa jag att Lasse är på övning i två veckor ;)

P&K

Krutan på grönbete

äntligen..

12 kommentarer:

 1. Åh vilken underbar byrå du hittat!
  Förstår om du är mer än nöjd!
  Fint det är härinne på din blogg!
  Kommer nog att komma tillbaka!
  Kram Kathrine

  SvaraRadera
 2. Åh vilken underbar byrå, jättefin!
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Härligt att torkan är över;-) Vad fin den blev din byrå! Jag är så mesig när jag hittar fina möbler på loppisar... det är så mycket enklare att fynda smågrejer. Men ack så mycket roligare när man hittar det där riktigt stora fyndet;-)

  Hoppas du får en fin tisdag, kram

  SvaraRadera
 4. Ha ha... Krutan, jag ler över hela ansiktet... Du får skicka en karta så han hittar när han kommer hem... Ha en riktigt skön grönbetesperiod.Kram Jeanette

  SvaraRadera
 5. Ja tänk vad mössen hittar på när katten är borta... =) Jätte fin byrå du hittat, verkligen gedigen! En lycka när man kommer över så fina möbler! ♥

  SvaraRadera
 6. Vad härlig du är med alla kommentarer o detaljer!
  Ha det så gott!

  SvaraRadera
 7. Haha! En busfrö.. kanske blir din man glad ändå när han brukar följa med dig på loppis, om jag inte minns fel. Min man skulle bli galen om jag köper nya möbler. :-)
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Grattis! Kul för dej med nya rockader hemma, för det blev det kanske med den nya byrån. Den är fin. Men måste ha vägt lite att kånka hem?!
  Lycka till med grönbetesperioden.
  Kram Marie

  SvaraRadera
 9. Karin vad den var fin !!
  Idag har jag också hittat en "Hallelilja möbel "
  Ett slag bord till köket !!!
  (för en hundra lapp det är ju så man dånar ) Kram på dig
  ps Önskar att min gubbe också åkte på övning men blir det inte tungt att bära själv.

  SvaraRadera
 10. Byrån blev ju jättefin, och tänk så mycket man kan stoppa undan i lådorna.
  Jag målade min hallbyrå
  (en storlek mindre än din)
  vit med svart skiva-älskar den.
  Mitt problem (eller räddning) är att jag inte kan få "hem" möblerna.
  Har ingen dragkrok på min bil.
  Agneta

  SvaraRadera
 11. Vilken fin! Jag är ändå impad av dig att du lyckas både släpa hem möblerna och måla dem medan sambon är borta, här drar jag med mig honom när jag ska hämta mina möbler, idag var det en byrå lik din.. behöver jag säga att han inte var världens gladaste!?
  Får nog lära mig av dig krutan och ta det medan han är borta.. ;)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 12. Jag såg en sak på Myrorna igår som jag tror du skulle älska, en slags våg:-) Jag vill komma på studiebesök hos dig vi bor ju nära, jag var ju hemma hos dig för typ 10 år sedan...

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin