torsdag 22 juli 2010

Ändrade planer!

Jag vet, jag vet att jag hade lovat lite semesterbilder idag men jag hoppar nästan jämfota och klappar händer av iver över min nya fantastiska idé.. åååh dom bara hopar sig nu, jag älskar semester, jag bara måste visa bara lite lite :)Min nya fantastiska idé inbegriper detta jättestora, grova gamla bakbord som jag fyndade när vi besökte Moheda och lite prylar och grejer som jag behöver rekvirera från Lasses alla högar och bråten i stugan ihop med en liten aning assistans ;)

Från en säker källa viskas det också om att trädgårdssängen efter mycket tandagnisslan snart kan vara körklar ;)

Kram Kram
i det fina vädret
Krutan

Jag drar en liten semesterresumé, 4st slott, några badstränder, en handfull sevärdheter, en ansenlig mängd loppisar efter vägen, några väl valda butiker, sköna kvällar på tu man hand, vackert väder, härliga upplevelser ;)

5 kommentarer:

 1. Låter spännande Karin! Vad månde det bliva av detta tro...dina ideer brukar ju vara fantastiska så det är väl även denna kan tänkas....:)

  Lycka till
  hälsar Loellan

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med semester eller för min del mammaledigheten. Nu finns det tid till alla idéer och projekt och tid till lite bloggande. Du har en härlig blogg och får mig alltid att le. Lycka till med dina nya projekt!

  Kram från en trogen läsare :o)

  SvaraRadera
 3. Ha det så kul på resan. Ser fram emot nya kul fynd! Och nya roliga inlägg på din blogg, Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Hej !
  Det är roligt att få läsa om dina semesteräventyr och alla dina talanger :) Jag kan kanske också vara bra som t ex markör ??

  Kram
  Anci

  SvaraRadera
 5. Du det låter spännande.. väntar med iver på denna nya ide!
  Gillar dina upptåg, din blogg får mig alltid att le! :)
  Kram Sofia

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin