lördag 17 juli 2010

Hem ljuva hem!

Hej på er igen alla kanonkulor!
Visst är det härligt att komma hem.. vi har haft en helt fantastisk och unik semester i vad vi trodde var en husvagn, men som visade sig vara en förklädd bakugn där vi låg och bakade fläsket i minst hundra grader varje natt ;) Lööövli med lite värme för en gångs skull. Jag har till och med badat mer dom här dagarna än jag gjort på mååånga år.

En utav nätterna övernattade vi på camping, några nätter hittade vi jättefina ställen vid sjöar och vattendrag att stanna och sova och någon natt hade jag lite extra fantasi och då blev som det blev ;)


Första natten vid en sjö i smålands djupa skogar där vi badade och satt i solnedgången med lite rödtjut och grillisar... joodå det gäller att campa med stil och finess också ;)Andra natten, Hanöbukten... man tror inte att man är i Sverige ens..Tredje natten på Beredskapsmuseets parkering utanför Helsingborg. Ja veet, jag är världens bästa flickvän när jag tänker utanför boxen ;)Fjärde kvällen rödtjut och bok i brassestolar i en sanddyn på västkusten. Nej man kan faktiskt inte käka grillisar varje kväll ;)Sista natten hittade vi en fantastiskt vacker liten skogstjärn där vi övernattade. Hela semestern hade gått förvånansvärt smidigt utan missöden men här efter den lilla lilla skogsvägen blev det lite spännande ett tag och jag stod stand by med alla mina campingtalanger. Ett tag såg det ut som om jag skulle få köra en repris av huvsittningen som tyngd för framhjulen, men Lasse löste situationen och jag behövde bara stå som markör där han skulle sikta med framhjulen för att i sista stund hoppa åt sidan för att inte bli nedmejad av bilen och bakugnen ;)

Ytterligare en talang - markör! check

Vad vi gjorde på dagarna? Det får ni se nästa gång ;)
Puss å Kram
KampingKrutan

3 kommentarer:

 1. Hääärliga tider när man campar. Stekheta husvagnar har man varit med om med svettiga klibbiga nätter. Men det är ju semester!
  Kramar Yvonne

  SvaraRadera
 2. Det låter som om ni haft en underbar vecka och bilderna är så himla vackra!
  Ha en riktigt fin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin