torsdag 29 juli 2010

Påserier

Har ni sett vilka jättefina påsar dom har fått på Myrorna!!Framsida och baksida, eller tvärtom om man vill ;)Jag har återvunnit min påse när jag har feng shuiat här hemma på det allra enklaste sättet som finns...
.. jag har städat ;)

I påsen ligger alla mina sjalar, eller riktigt alla är det ju inte eftersom jag äger en ganska betydande samling som har en förmåga att spilla över i alla rum i lägenheten. Lasse har beklagat sig över högen länge nu, som en aning mindre ordnat har legat lite överallt i sovrummet ;)

Ikväll är det dejt med Ernst som står på programmet och kanske en aning rödtjut om jag har tur :)

P&K
Krutipåsrutan

3 kommentarer:

 1. Hej Karin! Nu var det längesen jag kikade in på din fina blogg, eller någon blogg överhuvudtaget förresten.. Så fina påsar! Perfekt som förvaring! Nu ska jag läsa vidare vad du har haft för dig i sommar.. =)
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 2. Snygg påse och smart att lägga sjalarna däri... den tar jag nog efter :)

  Inte för att jag vill göra dig besviken men är det Ernst ikväll?
  Jag tror det är friidrott för hela slanten....

  Ha det gott, kram Marie

  SvaraRadera
 3. Ernst hade visst annat för sig ikväll...jag blev så besviken när jag ruschade här hemma för att bli klar i tid till Ernst...men man kan ju se friidrott om man vill ;)
  eller inte!
  Må så gott, Kram Marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin