onsdag 28 juli 2010

Snabbis

Hej på er alla smultronbakelser!
Jag är hemma och tjuvar en liten stund vid datorn, annars hängs det mest ute i stugan, utom torsdagar då jag har en dejt med Ernst på tv ;)

Jag vilar lite från rivandet av litet torp och kör lite rensning av alldeles för fullproppad bod istället ;) Jag vet inte vilket som är roligast, ibland blir jag alldeles matt när jag ser alla skräpiga saker som man samlar på sig som måste gås igenom, sorteras och kastas eller sparas.


Den lilla fina plåtlampan köpte jag för säkert 12 år sen till Mattias och jag trodde bergsäkert att jag hade slängt den för länge sen eftersom jag inte visste var den var... aah, me like myself today!


 Ibland blir jag trots allt alldeles lycklig och tycker sådär lite extra mycket om mig själv när jag hittar alla fina saker som jag har sparat på och lagt undan och glömt bort, packat ordentligt i kartonger för framtida bruk :) På några kartonger har jag till och med skrivit utanpå vad dom innehåller, jag veet, så ordentligt så att man knappt kan tro att det är jag som har gjort det ;) På den ena stod det bla "hushållsvåg" och där i hittade jag en sån där som jag har suktat efter jättelänge.. en vit och fin i gjutjärn med plåtbricka...

...och helt plötsligt förvandlades det tråkiga rensandet till jätterolig skattjakt :)
Nu måste jag rusa! Skatterna väntar ;)

P&K
Krutiskrotrutan

4 kommentarer:

 1. Spännande med skattjakt. Jag trodde du skulle ordna egen loppis...men det ser ut som du inte kan göra dig av med alla dina fina fynd!
  Lycka till och hälsa Ernst!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Ser ut som du har en hel del fynd i dina gömmor! God fortsatt jaktlycka ;) //Åsa

  SvaraRadera
 3. Märkligt... då har ju jag träff med Ernst... jag trodde jag var själv... ha ha.. jag verkligen älskar hans priogram... lite av varje massor av goda ideer.. kram Jeanette

  SvaraRadera
 4. Visst är det kul när man finner små skatter hemma ;o)
  Ha en finfin dag!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin