torsdag 26 augusti 2010

Bara titta, inte köpa..

 IMG_68071

IMG_6807 (2)

Vi skulle bara titta lite, inte köpa, bara titta, balen är ju trots allt inte förens i maj och det är väl lite tidigt kanske att leta klänning redan nu… eller? ;)

Det tog tio (10!?) minuter, i första affären, hur gick det till. Alla manliga familjemedlemmar står mitt i kläderna som stora frågetecken. Nu var dom ju inte med i affären och tur var väl det, men när vi berättade att det tog tio minuter så fick dom något drömmande i blicken, som säger att dom önskar att det alltid gick så fort i klädbutikerna ;)

Vi kom in i affären, klämde och klappade på några klänningar en stund. Den här ville hon inte ens ha.. det var för mycket pärlor.. och rosa, men jag tyckte att hon i alla fall kunde prova den och det var den första och enda hon provade :)

Pang den satt som en smäck, klart, färdigt, ingen idé att fortsätta titta eller leta, this is it! När hon satte på sig den var det solklart! Men shit dyraste klänningen i butiken, hur ska jag betala för den… jag får väl gå ut och sälja min kropp eller kanske min själ eller kanske några möbler, dom får jag nog bättre betalt för ;) hm, linneskåpet står ju fortfarande tomt..

My beautiful doughter in the dress we found for her graduationbal! We found the most expensive dress in the store, but when she tried it on… it was no doubt about it, she had to have it! Her boyfriend was blown away and so was I :)

P&K

Karin alias

“hon som är så fattig så att hundarna pinkar på henne här hon går ut”

3 kommentarer:

 1. Det behövdes ingen nål o tråd den här kommer heller,
  klockren klänning på en mycket söt ung dam.

  Förstår att du är stolt mamma!

  SvaraRadera
 2. Vacker som en saga är hon din dotter i klänningen!

  SvaraRadera
 3. Så ljuvligt fin hon är din dotter! Jättefin klänning
  Kram /Anna

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin