fredag 20 augusti 2010

Fredag med kompisarna

Hallå där härliga fredag!

Jag och Iprenmannen sitter här och kramas i soffan ;)
Jag har till och med flexat hem lite tidigare idag för att kunna umgås lite extra med honom - Ipren is the shit.. my homie ;) Jag har mitt entourage med mig idag vart jag än går, Nezeril, Försvarets hudsalva, Ipren och Oxis  Just nu chillar vi i soffan och kikar på gamla avsnitt av CSI :)

Chefen tog med sig dagisbaciller till jobbet en dag och det var ju trevligt med lite besök med det visade sig att jag inte träffat just dom här baskiluskerna förr, så nu sitter jag i soffan med bomull runt hjärnan och taggtråd i halsen ;)

Idag tänkte jag bjussa på lite hallbilder. Det är ju ett rum som väldigt sällan får den äran att figurera här på bloggen. Det har ju sina randiga skäl och rutiga orsaker eftersom det är en ganska lång korridorhall.. ja veet, visst är det ganska unikt i en lägenhet från 90-talet.. not, vilket gör rummet väldigt svår att fotografera ;) 


Så här ser det alltså ut när man stiger innanför dörren i vår lägenhet :)
Bildkvalitén är inte den bästa eftersom det inte finns några fönster i hallen och jag bara har en mobilkamera men jag hoppas att ni vill hålla till godo ändå.
Det är desto ljusare i vardagsrummet som skymtas och går i fil med matrummet.
Vardagsrum åt höger... Matrum åt vänster bakom den fina fåtöljen som jag hämtade hos Malena ;)


Jag har också dynorna från Jysk.. ;) 


Fina dörrarna och den fina fåtöljen som lite käckt står inklämd i öppningen mellan rummen. Om den ska stå där? Nehee.. men den får inte plats någonstans ;) Jag ska fixa den lite.. på något sätt, har inte bestämt mig än så den får stå till sig lite i väntan på bättre tider ;)

Ha en skön helg alla godingar!
P&K
Krutan

6 kommentarer:

 1. Oooh wauw, I like you doors :))
  Beautifull room.

  Have a nice weekend
  Hugs
  Patricia

  SvaraRadera
 2. Åhå vilken härlig hall ni har!
  Ha en riktigt härlig helg!
  Kramis/LenaS

  SvaraRadera
 3. Kul att kika in här, mycket fint "skrot" du har här tycker jag! :-)

  Kram/Mira

  SvaraRadera
 4. Poor you! Hoppas du mår bättre nu! Jag tycker om din hall! Ljust och fint, fåtöljen är oxå läcker!
  Ha en bra start på veckan, kram Marie

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Tack för tipset om tapeten!
  Riktigt fin!!!

  Satt igår igen och glodde på den ena tapeten efter den andra...beslutsvånda..kanske lättast att bara köra vitt..*ler*..och originellt(!)

  Massa fina detaljer och inspiration från hallen!

  Hoppas du kryat på dig!!!
  (Min mamma har också träffat baciller, bebisbaciller, hon har mått s**t i två veckor....

  Hoppas det blivit bättre för dig!

  Kram Mariette

  SvaraRadera
 6. Din hall ser ju jättefin ut! Ser även ljust ut och så fina pardörrar! Jag har oxå lyckats träffa några obekanta baciller:)...men mår rätt bra ändå..lite hes dock!
  Krya på dig! Kram :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin